Najnovije vesti

VELIKA POSETA PRVOG DANA SAJMA SPORTA Udovičić: Ovo je godina rekorda, najbolja za Srbiju!
Foto: promo

Svi sportovi na jednom mestu

VELIKA POSETA PRVOG DANA SAJMA SPORTA Udovičić: Ovo je godina rekorda, najbolja za Srbiju!

Ostali sportovi

Sedmi Međunarodni Sajam sporta svečano je otvoren danas u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministartva omladine i sporta.

Ministar Vanja Udovičić podsetio je da je 2018. godina - godina rekorda, te da će posetioci u ova tri dana Sajma imati priliku da uživaju u svim sportovima na jednom mestu.

“Ovo je godina rekorda, ponosa, radosti i sada obećavamo da moramo da budemo još uspešniji. Sport je put uspeha i predstavljamo ono što Srbija najbolje ima. Uspeli smo mnogo toga da uradimo, rezultati su bili čak tri puta bolji”, između ostalog je rekao Vanja Udovičić na otvaranju.

foto: Sportski Savez Srbije

Sajam sporta ove godine se održava pod sloganom “Put uspeha”, što je s ponosom istakao direktor Sajma sporta Nemanja Svjetličić.

“I ove godine ulaz će biti besplatan za sve”, podsetio je Svjetličić.

Davor Štefanek prošle godine je učestvovao na Sajmu sporta kao rvač, a ove godine ga je otvorio u svojstvu predsednika Sportskog saveza Srbije.

“Sada gledam drugačije na neke stvari. Srbija donosi mnogo medalja i sportisti opravdavaju uložena sredstva. Nadam se da će ih biti još više na putu do Tokija”, aludirao je Štefanek na Olimpijske igre 2020. godine.

(G.A, Kurir)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...