Najnovije vesti

VELIKA POSETA PRVOG DANA SAJMA SPORTA Udovičić: Ovo je godina rekorda, najbolja za Srbiju!
Foto: promo

Svi sportovi na jednom mestu

VELIKA POSETA PRVOG DANA SAJMA SPORTA Udovičić: Ovo je godina rekorda, najbolja za Srbiju!

Ostali sportovi

Sedmi Međunarodni Sajam sporta svečano je otvoren danas u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministartva omladine i sporta.

Ministar Vanja Udovičić podsetio je da je 2018. godina - godina rekorda, te da će posetioci u ova tri dana Sajma imati priliku da uživaju u svim sportovima na jednom mestu.

 

“Ovo je godina rekorda, ponosa, radosti i sada obećavamo da moramo da budemo još uspešniji. Sport je put uspeha i predstavljamo ono što Srbija najbolje ima. Uspeli smo mnogo toga da uradimo, rezultati su bili čak tri puta bolji”, između ostalog je rekao Vanja Udovičić na otvaranju.

 

foto: Sportski Savez Srbije

 

Sajam sporta ove godine se održava pod sloganom “Put uspeha”, što je s ponosom istakao direktor Sajma sporta Nemanja Svjetličić.

 

“I ove godine ulaz će biti besplatan za sve”, podsetio je Svjetličić.

 

Davor Štefanek prošle godine je učestvovao na Sajmu sporta kao rvač, a ove godine ga je otvorio u svojstvu predsednika Sportskog saveza Srbije.

 

“Sada gledam drugačije na neke stvari. Srbija donosi mnogo medalja i sportisti opravdavaju uložena sredstva. Nadam se da će ih biti još više na putu do Tokija”, aludirao je Štefanek na Olimpijske igre 2020. godine.

 

(G.A, Kurir)

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...