RASTANAK BLIZU ZBOG LOŠIH REZULTATA: Ostavke u Novom Pazaru ako se nastavi ovako!
Foto: Reuters

nije dobro

RASTANAK BLIZU ZBOG LOŠIH REZULTATA: Ostavke u Novom Pazaru ako se nastavi ovako!

Ostali sportovi -

Čelnici odbojkaškog kluba Novi Pazar saopštili su danas da su spremni da podnesu ostavke ako ekipa koja je ove godine osvojila Kup Srbije i Superkup nastavi da beleži slabe rezultate.

"Trenutno smo poslednji na tabeli i proživljavamo najteže trenutke u svojoj superligaškoj eri. Na sednici Upravnog odbora usvojen je zaključak da je grad kao naš glavni finansijer ispunio sve obaveze, kao i prethodnih godina, pa su priče pojedinaca o finansijskoj krizi u klubu netačne i nedobronamerne", navodi se u saopštenju pazarskog superligaša.

Rukovodstvo kluba ističe da je trener Hamza Zatrić podneo izveštaj i da nije negirao nedopustivo slabe rezultate, ali da je ocenio da su rezultatskom padu doprineli kasno formiranje tima, povrede i slaba forma igrača od kojih se najviše očekivalo.

"To je delimično tačno, ali dojučerašnjem favoritu ne može da bude opravdanje za poslednje mesto. Nedostaje borbenost, nekada naš zastitini znak, a pad u kvalitetu igre opravdano izaziva negodovanje kod ljubitelja odbojke i naših vernih navijača. Kako bi sprečili ispadanje iz Superlige, pokušaćemo da do kraja prelaznog ojačamo igrački kadar", najavljuju Pazarci.

"Klub koji je atmosferom, igrom i unutrašnjom organizacijom tokom poslednje tri godine postavio nove standarde u superligaškom takmičenju i na indirektan način uticao da se ostali, pogotovo Vojvodina i Crvena Zvezda, značajno pojačaju, učiniće sve da ne razočara odbojkaški Novi Pazar, iako je ponuda na igračkom tržištu prilično slaba", dodaje se.

Pazarska uprava traži bolji kvalitet i intenzitet treninga, uz konstataciju da će u slučaju da u narednih nekoliko utakmica izostanu bolja igra i veće zalaganje odbojkaša doći do smene trenera i promena u stručnom štabu.

"Na prvoj narednoj Skupštini, koja je u pripremi, mogu se očekivati i promene u rukovodstvu", najavljuju u Odbojkaškom klubu Novi Pazar.

Kurir sport/Beta

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track