Ilić: Nervozni smo, ali bićemo spremni

Iskreno

Ilić: Nervozni smo, ali bićemo spremni

Ostali sportovi -
Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić rekao je da postoji nervoza menju njegovim saigračima pred početak Olimpijskih igara u Londonu

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić rekao je da postoji nervoza menju njegovim saigračima pred početak Olimpijskih igara u Londonu.

"Atmosfera u timu je dobra, svi su manje-više zdravi, što je najbitnije. Dobro se radi, ima nervoze, sigurno i umora, ali posle toliko odrađenih treninga možemo biti zadovoljni. Do 29. jula i prve utakmice na Olimpijskim igrama bićemo spremni i moći ćemo da pružimo maksimum", rekao je Ilić u Staroj Pazovi.

Ilić je istakao da svaki profesionalni sportista očekuje velike rezultate, pa tako i srpski rukometaši.

"Kada se bavite sportom i trenirate, onda očekujete velike rezultate. Mi ćemo te rezultate tražiti iz utakmice u utakmicu, igrati sve bolje i bolje, uigravati se. Već sada se vidi napredak".

Srpski rukometaši se na Igrama u Londonu nalaze u teškoj grupi sa Mađarskom, Španijom, Danskom, Hrvatskom i Južnom Korejom.

"Nije realno govoriti o ciljevima, ali mogu reći da je realno da uđemo u četvrtfinale. Olimpijske igre su veliki izazov, ali sam siguran da ćemo biti učesnici, a ne gledaoci. Dobro ćemo se spremiti", kaže Ilić.

Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. jula do 12. avgusta, a Srbija prvu utakmicu igra dva dana posle njihovog početka protiv Španije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track