CELA REPUBLIKA SRPSKA SE KLANJA NAJBOLJOJ ODBOJKAŠICI SVETA: Hercegovci napisali pesmu o Tijani Bošković i oduševili ceo region!
Foto: CEV

sjajno

CELA REPUBLIKA SRPSKA SE KLANJA NAJBOLJOJ ODBOJKAŠICI SVETA: Hercegovci napisali pesmu o Tijani Bošković i oduševili ceo region!

Ostali sportovi -

Da su Bilećani i Hercegovci ponosni na uspehe svoje sugrađanke , najbolje svetske i srpske odbojkašice Tijane Bošković, odavno je poznato, ali da su toliko zahvalni za svu pruženu radost i da su joj i himnu napravili, to je posebna priča.

Za to su najzaslužniji Ljumo Hrnjez i mladi kompozitor Stefan Denda, a pesmu su odpevali Stefan Klincov i Đurđa Vukašinović.

Kad servira tajfun svira

Kad smečuje ko grom bije

U blokadu kad zalazi

Tu protivnik ne prolazi....

Energijom sve pokreće

Hercegovka iz Bileće

Po terenu svuda leti

Najbolja je na planeti

Odbojku je proslavila

Cijeli svijet je zadivila

Leti priča svakog dana

Najbolja je Tijana.

Koliko je uspeh Tijane značajan za celu Bileću i njihov kraj govori činjenica da je dvorana u tom gradu dobila ime po najboljij odbojkašici sveta. Uz to, ceo grad je oblepljen plakatima najbolje odbojkašice sveta, a čak je opština platila četiri bilborda u centru grada.

Podsetimo, Tijana je proglašena najboljom odbojkašicom sveta, a od pre nekoliko dana i Srbije. Sa reprezentacijom je na nedavno završenom šampionatu sveta osvojila prvo mesto i tako već sada ostavila dubok trag u ovom sportu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track