BIVŠI ŠAMPION EVROPE PREDVODI NAJBOLJE BOKSERE SRBIJE! Perunović novi selektor reprezentacije!
Foto: Kurir sport/Goran Anđelković

ZVANIČNO

BIVŠI ŠAMPION EVROPE PREDVODI NAJBOLJE BOKSERE SRBIJE! Perunović novi selektor reprezentacije!

Ostali sportovi -

Nekadašnji prvak Evrope u boksu Miodrag Perunović izabran je za selektora Srbije, saopštio je Bokserski savez Srbije (BSS).

Perunović će na toj funkciji zameniti Tomislava Antelja, koji je krajem minule godine podneo ostavku iz privatnih razloga.

"Krećemo sa bizičnim pripremama na koje sam pozvao širi krug kandidata za reprezentativni dres. Nakon priprema biće poznat spisak boksera koji će nas predstavljati na Evropskim šampionatima koji nam predstoje. Očekuje nas veliki rad i disciplina jer samo to donosi željeni rezultat", izjavio je Perunović.

Predsednik Saveza Nenad Borovčanin istakao je da nije imao dilemu prilikom izbora selektora.

"Trofejni vrhunski sportista i trener, to je naš Miodrag, nisam imao dilemu i drago mi je što smo napravili dogovor za koji verujem da će doneti ono što svi želimo, a to su medalje sa najvećih svetskih takmičenja. Cilj BSS i svih poklonika ovog sporta u našoj zemlji je da ponovo imamo vrhunske reprezentativce koji će žariti i paliti svetskom boks scenom. Perunović će imati ogromnu podršku od BSS na putu stvaranja novih boks asova Srbije", poručio je Borovčanin.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track