SKANDAL U SPLITU: Učesnici karnevala izveli NAPAD NA VATERPOLISTE ZVEZDE! Skok u more predstavljao vrhunac zabave! (VIDEO)
Foto: Pritntscreen

SPRDAJU SE SA VATERPOLISTIMA

SKANDAL U SPLITU: Učesnici karnevala izveli NAPAD NA VATERPOLISTE ZVEZDE! Skok u more predstavljao vrhunac zabave! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Učesnici karnevala u Kaštel Sućurcu kod Splita izveli su tačku napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi.

U karnevalskoj povorci provezao se kamion sa maškarama obučenim u dresove Crvene zvezde, a sve je bilo popraćeno Bajaginom pesmom "Zvezda".

Muškarce obučene u crveno-bele dresove dok sede ispod takođe crveno-belog suncobrana, "napali" su muškarci u crnom i sa palicom u ruci, nakon čega je jedan "zvezdaš" skočio u more, što je jasna aluzija na nedavni napad na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi.

Posle toga je usledio "prilazak" okupljenih građana kako bi "vaterpolistu", koji je dok je boriavio u moru imao i skeč sa vaterpolo loptom, izvadili iz hladne vode.

Srpski vaterpolisti napadnuti su 9. februara na Rivi u Splitu, uoči utakmice beogradske Crvene zvezde i splitskog Mornara. Igrači su bili u trenerkama sa klupskim obeležjima, a napadnuti su dok su sedili u kafiću na Rivi.

kralj skočio u more kako bi se spasio
kralj skočio u more kako bi se spasiofoto: Printscreen

Golman Aleksandro Kralj je skočio u more kako bi se spasao huligana.

kralj pretrpeo povrede
kralj pretrpeo povredefoto: Marina Lopičić

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track