TIHI HEROJ SRBIJE Jovančević posle evropske bronze: Moje vreme dolazi, trud se isplatio!
Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

BRAVO

TIHI HEROJ SRBIJE Jovančević posle evropske bronze: Moje vreme dolazi, trud se isplatio!

Ostali sportovi -

Srpski atletičar Strahinja Jovančević rekao je da je presrećan zbog današnjeg velikog uspeha na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu, gde je osvojio bronzu u skoku u dalj i naveo da se veliki trud isplatio i da njegovo vreme dolazi.

"Zaista se osećam presrećno. Ne znam ni šta bih rekao, osim da sam svih ovih godina mnogo verovao u sebe i eto, konačno se trud isplatio. Moje vreme tek dolazi i tek ću praviti velike stvari", rekao je Jovančević, preneo je Atletski savez.

foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Jovančević je danas osvojio bronzanu medalju skokom od osam metara i tri centimetra.

foto: AP

To je njegov novi lični, ali i državni rekord. Prethodni rekord, star 20 godina, držao je Daniel Jahić sa 8,02.

Brnabić čestitala Jovančeviću bronzanu medalju

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, čestitala je srpskom atletičaru Strahinji Jovančeviću na osvojenoj bronzanoj medalji na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu. "U ime Vlade Republike Srbije i svoje lično ime, čestitam Vam na osvojenom bronzanomnom odličiju u Glazgovu. Želim Vam još mnogo uspeha u budućnosti i još mnogo medalja kojima ćete, kao i danas, učiniti sve građane Srbije ponosnim. Upućujem srdačne čestitke i stručnom timu kao i Atletskom savezu Srbije na postignutom uspehu", piše u čestitki premijerke Brnabić.

kurir.rs / Beta, Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track