crveno-beli slave

MILAN BORJAN I MILICA NIKOLIĆ NAJBOLJI: Zvezda proslavila 74. rođendan! (KURIR TV)

Ostali sportovi -

Golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan i tekvondiskinja Milica Nikolić izabrani su za najbolje pojedince Sportskog društva Crvena zvezda za 2018. godinu na proslavi 74. rođendana crveno-bele porodice.

Na tradicionalnom izboru u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" Nikolić je drugi put dobila nagradu, nakon što je bila najbolja za 2016. godinu, dok je Borjan prvi put laureat.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Za najbolju ekipu izabrani su fudbaleri Crvene zvezde koji su prošle godine osvojili titulu šampiona Srbije i izborili učešće u Ligi šampiona, a Vladan Milojević za najboljeg trenera.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Nagradu za životno delo dobili su Dane Korica i Aleksandar Matanović, a "crveno-belo srce" navijači Crvene zvezde.

Čović: Fudbaleri dominirali u 2018. godini

Predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je da je 2018. godina bio veoma uspešna za mnogobrojne sportiste iz crveno-bele porodice, uz poseban akcenat na fudbalsku sekciju.

"Zvezdašima čestitam 74. rođendan. Moramo da podsetimo da je naš atletičar Strahinja Jovančevic osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. Iza nas je godina sa puno medalja i trofeja, puno osvojenih prvenstava. Sasvim dobra godina u kojoj je dominirao fudbalski klub i kome čestitam na izvanrednim uspesima. Očekujem da se to i nastavi", rekao je Čović.

Čović je istakao da je bilo velikih iskušenja, problema i puno nepravdi, ali da sada ne želi dublje da ih analizira.

"Vreme koje dolazi iziskuje da budemo maksimalno jedinstveni, da maksimalno sarađujemo i sačuvamo nešto što je svetski brend, a to je sportsko drustvo sa 30 klubova", rekao je Čović.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track