ČUVAJ SE SVETE! ŠAMPIONKE PONOVO NA SCENI: Milica Mandić i Tijana Bogdanović čestitaju Uskrs svim čitaocima Kurira!
Foto: Zorana Jevtić

Sport i lepota

ČUVAJ SE SVETE! ŠAMPIONKE PONOVO NA SCENI: Milica Mandić i Tijana Bogdanović čestitaju Uskrs svim čitaocima Kurira!

Ostali sportovi -

Pravac Engleska… Milica Mandić i Tijana Bogdanović sa ostatkom tekvondo reprezentacije Srbije putuju u Mančester na Svetsko prvenstvo (15-19. maj)

Ako ste se pitali ko su naredni sportisti koji izlaze na svetsku scenu, evo vam i odgovora. Srpske tekvondiste od 15. do 19. maja očekuje Svetsko prvenstvo u Mančesteru.

Kao i do sada, Srbija će jurišati na odličja, pre svih zlatna olimpijka i aktuelna svetska šampionka Milica Mandić, kao i srebrna olimpijka Tijana Bogdanović.

Činjenica je da se mnogo može i mora očekivati i od ostalih naših reprezentativaca, koje predvode vrhunski stručnjaci i koji danima unazad prolaze kroz završnu, po pravilu najzahtevniju fazu priprema. Na treninzima sve pršti, radi se na kovanju novih medalja. A zvanično najbolji trener na svetu Dragan Jović nedavno je u sklopu priprema u TK Galeb ugostio iransku federaciju i tom prilikom objasnio:

- Posle zajedničkih priprema sa Iranom, reprezentativci iz našeg kluba rade na fizičkoj pripremi, ali i tehničko-taktičkoj. Mala pauza je poslednjih dana aprila, kada počinju završne pripreme nacionalnog tima u Kući fudbala. Nakon toga idemo u našu srećnu luku Solun na poslednjih pet dana priprema. Te dane koristimo da naštelujemo detalje, da se malo ispričamo, oporavimo i budemo spremni za polazak u Mančester - jasan je Jović.

A u iščekivanju novih medalja, Milica Mandić i Tijana Bogdanović poželele su srećne uskršnje praznike svim čitaocima Kurira!

- Hvala svima na podršci! Srećni praznici - naglasile su naše lepotice.

foto: Kurirsport

Kurir.rs/Goran Anđelković/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track