Doktorka u bikiniju

Je l’ neko bolestan?

Doktorka u bikiniju

Ostali sportovi -
Čačanka Maja Pavlović, šampionka Srbije i Balkana u bikini-fitnesu, sanja o tome da postane lekar

Lekoviti bikini!Čačanka izvajanog tela Maja Pavlović (21) prvakinja je Srbije i Balkana u bikini-fitnesu, a uz to je i student treće godine Medicinskog fakulteta u Kragujevcu. Ovom relativno novom disciplinom Maja se takmičarski bavi dve godine, a već beleži izvanredne rezultate u svetu.♦ Kako bi definisala sport kojim se baviš?- Bikini-fitnes je elegantan sport. Na zahteva izraženu mišićnu masu, već lepo izdefinisanu figuru i gracioznost. Takmičarke su atraktivne, ženstvene i imaju izvajano telo. Kako si počela da se baviš bikini-fitnesom?- Bavila sam se atletikom i na treninzima koje zimi obavljam u teretani trener mi je predložio da se okušam u novoj disciplini. Pokazalo se da je to bila dobra ideja i već pet godina se bavim bikini-fitnesom. Na Svetskom šampionatu u Novom Sadu prošle godine osvojila si šesto mesto. Da li to zadovoljava tvoje ambicije?- U konkurenciji je bilo 70 devojaka i nije bilo lako. Zadovoljna sam, ali se sad spremam za Svetski šampionat u Poljskoj i nadam se još boljim rezultatima. Kako si odlučila da upišeš Medicinski fakultet i koja oblast medicine te najviše zanima?- Išla sam u srednju medicinsku školu i tako se prirodnim tokom razvila želja da upišem ovaj fakultet. Mislim da ću se odlučiti za ginekologiju, to me zasad najviše privlači.

Dečko nije više ljubomoran♦ Ko ti pruža najveću podršku?- Imam maksimalnu podršku porodice i bližnjih. Dodatnu snagu daje mi moj dečko, koji je uvek uz mene.♦ Da li njemu smeta to što se baviš biki-fitnesom?- U početku je bilo neprijatnih momenata jer je veoma ljubomoran. Ali i on je sportista, bavi se bodi-bildingom, i vrlo brzo se navikao na sve što zahteva moja karijera.

Lična kartaIme i prezime: Maja PavlovićDatum rođenja: 20.2.1991. ČačakNajveći uspesi: Prvakinja Srbije i Balkana, šesto mesto na Svetskom šampionatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track