PRIPREME ZA NOVU SEZONU: Jovančević spreman i relaksiran, očekuje nove rekorde
Foto: Ana Paunković

ATLETIKA

PRIPREME ZA NOVU SEZONU: Jovančević spreman i relaksiran, očekuje nove rekorde

Ostali sportovi -

Srpski atletičar Strahinja Jovančević rekao je danas da pripreme na Kipru za letnju sezonu protiču vrlo dobro, kao i da veruje da će već na treninzima ostvariti nove lične rekorde

"Evo već smo završili prvu, težu nedelju što se tiče obima treninga. Zanimljivo je da smo prve nedelje bili u hotelu koji je izolovan od sveta tako da mi je to zaista prijalo jer sam bio u nekoj vrsti karantina. Sada nam predstoje još test-treninzi, a pošto smo sada u hotelu bliže gradu koji je stvarno super, osećam se relaksirano i spremno za neke nove lične rekorde na treningu", rekao je Jovančević.

Jovančević, trećeplasirani u skoku u dalju na Evropskom prvenstvu, zajedno sa svojim trenerom Miloradom Jovančevićem nalazi se na dvonedeljnim pripremama na Kipru u Limasolu."Stadion je prelep, a vremenski uslovi nas služe. Ovo mesto smo izabrali na preporuku tima Gorana Obradovića i evropskog šampiona u preponama Milana Trajkovića", rekao je Jovančević.

On će sezonu iz kraćeg zaleta otvoriti 25. maja u Finskoj, kada će nastupati za svoj klub Crvenu zvezdu na evropskom kupu klubova.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track