KATARINA KRPEŽ ŠLEZAK PRED REVANŠ: Krećemo kao da je 0:0
Foto: FOTO: RSS/Kolektif

Rukometašice na korak od SP

KATARINA KRPEŽ ŠLEZAK PRED REVANŠ: Krećemo kao da je 0:0

Ostali sportovi -

Ubedljiva pobeda nad Poljskom 33:19 u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo 2019 u Japanu, nije opustila najbolje srpske rukometašice koje spremno dočekuju revanš duel u Lubinu.

Grad od nekih 80.000 stanovnika na zapadu Poljske biće domaćin u dvorani od 4.000 mesta, za koju organizatori tvrde da će biti dobro popunjena, s obzirom da je reč o mestu koje ima osvajača Kupa i vicešampiona u ženskoj konkurenciji, a čiji je član i naša reprezentativka Jovana Milojević.

- U rukometu je sve moguće. Tako se i mi spremamo kao da je u Zrenjaninu bilo 0:0 - kaže iskusni kapiten Katarina Krpež Šlezak i dodaje:

- Potrudićemo se da ponovimo nivo igre iz prve utakmice pred našom publikom. Sve je ovo priprema i za ono što nam sledi. Imamo odličnu atmosferu u timu, a to se najbolje prenelo na teren u "Kristalnoj dvorani" gde smo odigrale jedan fantastičan meč. Želimo da nastavimo tim putem. Sigurna sam da će biti jedna teška utakmica pred poljskom publikom, ali verujem u nas i našu igru.Želimo da stavimo tačku na ovu sezonu pobedom - jasno je desno krilo naše reprezentacije, najbolji strelac prošlog Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Srpske rukometašice očekuje popodnevni trening u vremenu odigravanja utakmice.

Meč u Lubinu počinje u četvrtak u 19 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track