Najnovije vesti

PODRŽITE DELFINE: Evo kako do besplatnih ulaznica za vaterpolo spektakl na Tašmajdanu
Foto: VSS/Marcel Ter Bals

svetska liga

PODRŽITE DELFINE: Evo kako do besplatnih ulaznica za vaterpolo spektakl na Tašmajdanu

Ostali sportovi

Vaterpolo reprezentacija Srbije se u kompletnom sastavu priprema za završni turnir Svetske lige koji se od 18. do 23. juna održava na otvorenom bazenu SC Tašmajdan.

Naši vaterpolisti pokušaće po 12. put da osvoje ovo takmičenje i na taj način obezbede plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Izabranike selektora Dejana Savića na tom putu očekuje težak izazov, šest utakmica u isto toliko dana, pa će dodatna energija i podrška sa tribina možda biti presudni u nameri da ostvare cilj. Vaterpolo savez Srbije je pre nekoliko nedelja pod sloganom NA TRIBINE ZA DELFINE krenuo u kampanju podrške vaterpolistima, a sada je pokrenuta i zanimljiva akcija putem koje je omogućeno da ljubitelji vaterpola i navijači reprezentacije Srbije osvoje komplete ulaznica za sve utakmice Svetske lige.

Sve što je potrebno je da se zaprati instagram stranica Vaterpolo saveza Srbije i pošalje poruka podrške delfinima. Najoriganalnije poruke će biti štampane na majicama koje će vaterpolisti nositi pre utakmice, a kreatori poruka biće nagrađeni besplatnim ulaznicama.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...