JEDAN VIŠE U SALI - JEDAN MANJE NA ULICI! Karate nas uči viteškom telu i duhu (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

ZA PRIMER

JEDAN VIŠE U SALI - JEDAN MANJE NA ULICI! Karate nas uči viteškom telu i duhu (FOTO)

Ostali sportovi -

''Jedan više u sali - jedan manje na ulici'', moto je Karate kluba ''Feniks kan'', koji je osnovan 2013. godine u Beogradu sa velikim entuzijazmom i sa ciljem razvoja i popularizacije sporta kod svih starosnih kategorija.

- Bazu kluba čine najmlađi i u njih polažemo najviše nade. Osnovni ćilj nam je da što više dece i odraslih kroz svoju fizičku aktivnost, treninge, igre na trninzima i stalnim usavršavanjem bude usmereno i bazirano na sport. U klubu se često održavaju predavanja o štetnim dejstvima droge, cigareta, štetnom delovanju sekti, kao i drugim vidovima asocijalnog ponašanja - kažu instruktori kluba za Kurir.

Klub vode visoko obrazovani treneri, Nenad Milović majstori karatea crni pojas 6 dan, Nenad Gligorijević crni pojas 4 dan sa završenim fakultetom za sport i fizičko vaspitanje.

Nenad Milović (levo )
Nenad Milović (levo )foto: Privatna Arhiva

Treneri su licencirani i ispitivači Šotokan karate saveza Srbiji je čiji je klub član, pod pokroviteljstvom predednika saveza gospodina Milorada Ćopića. Članovi kluba su do sada uzeli učešće na brojnim takmičenjima što je rezultiralo osvajanjem velikog broja odličija sa domaćih i međunarodnih takmičenja.

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Ostvarena je izuzetna saradnja sa SPC kroz program HRIŠĆANSKE VRLINE I BORILAČKE VEŠTINE, a pre svega sa koordinatorom Sv. Sinoda SPC ocem Vojislavom Bilbijom i prezviterom ocem Oliverom Subotićem.

Klub takođe sarađuje sa drugim klubovima borilačkih veština.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track