NIKOLA JAKŠIĆ: Tek smo krenuli i verujem da ćemo ići sve jače!
Foto: J.S.

vaterpolo

NIKOLA JAKŠIĆ: Tek smo krenuli i verujem da ćemo ići sve jače!

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentativac Srbije Nikola Jakšić rekao je da je današnja ubedljiva pobeda protiv Južne Koreje bila priprema za meč protiv Grčke i dodao da veruje da će njegova ekipa biti sve bolja u nastavku Svetskog prvenstva.

"Mi smo već počeli pripreme za utakmicu s Grčkom. Ona je najbitnija sada za nas. Ako pobedimo bićemo prvi u grupi. Tek smo krenuli i verujem da ćemo ići jače i jače", rekao je Jakšić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas Južnu Koreju sa ubedljivih 22:2, u utakmici drugog kola Grupe A na Svetskom prvenstvu u Kvandžuu.

U trećem kolu, u petak od 9.30, Srbija će igrati protiv Grčke za prvo mesto u grupi.

"Grčka je kvalitetna ekipa, ozbiljna. Videli smo kako su u duelu sa Crnom Gorom brzo preokrenuli rezultat. Centri su im odlični. Biće možda i teže nego protiv Crne Gore, ali daćemo sve od sebe", rekao je Radomir Drašović.

Viktor Rašović je istakao da veruje da njegova ekipa može do pobede i protiv Grčke.

"Imamo velike šanse protiv Grčke, verujem u sastav i verujem da možemo da pobedimo. Ovaj sastav Srbije ima velike šanse", rekao je on.

Slično razmišlja i Sava Randjelović.

"O Grčkoj razmišljamo od juče još. Imaju sjajne centre i Funtulisa. Ako damo maksimum, mogli bismo do pobede i prvog mesta u grupi", rekao je Randjelović.

Kurir sport / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track