KOROMAN NA IGRAMA: Poznati učesnici velikog finala
Foto: Predrag Sretenović

iznenađenje

KOROMAN NA IGRAMA: Poznati učesnici velikog finala

Ostali sportovi -

Ada Ciganlija i treći dan ispunjena je sa dečacima i devojčicama, učesnicima Državnog finala Sportskih igara mladih Srbije.

Takmičari na turniru Coca-Cola CUP Srbije u malom fudbalu, imali su i posetu. Nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore i fudbaler Crvene zvezde, Ognjen Koroman, koji je trener prvoligaša Žarkova, posetio je talentovane fudbalere, koji su se plasirali u četvrtfinale, u sportu koji najviše vole.

Bilo je selfija, a direktor sektora za informisanje SIM Srbije Slobodan Đurić poklonio mu je majicu, koju je Ognjen odmah i obukao.

foto: Predrag Sretenović

- Pratim Sportske igre mladih u medijima, ali sam prvi put uživo sa učesnicima. Kada Igre podržavaju imena kao što su Nemanja Matić, Predrag Mijatović, Edin Džeko i Luka Modrić, onda je to takođe dodatna velika stvar. Kroz Igre ova deca zaista pokazuju da u regionu možemo zajedno, da mladi treba da se upoznaju i druže. Bilo bi lepo da se Igre prošire na Makedoniju i Crnu Goru. I nadam se da će Vlade svih zemalja u budućnosti još jače podržavati Sportske igre mladih - istakao je Ognjen Koroman.

Poznati su putnici za Međunarodno finale u Splitu u atletici, rukometu, basketu 3 na 3, šahu, tenisu i stonom tenisu. U petak će biti poznati i predstavnici Srbije u preostalim sportovima (između dve vatre, odbojci, malom fudbalu i odbojci na pesku). Njima će medalje uručiti premijerka Srbije Ana Brnabić, komesar Evropske unije Johanes Han, regionalni predsednik Igara Zdravko Marić, predstavnici Vlade Srbije i sponzora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track