MAJA OGNJENOVIĆ: Sve ide svojim tokom
Foto: cev.lu

Evropsko prvenstvo

MAJA OGNJENOVIĆ: Sve ide svojim tokom

Ostali sportovi -

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović ocenila je da dosadašnji tok Evropskog prvenstva ide po očekivanjima, ali ističe da protivnici nisu bili po merilu.

"Sve ide kako smo očekivali. Imajući u vidu ko su nam bili protivnici u grupi, moram da priznam, bili su ispod našeg nivoa, ali to je značilo da se uigramo za četvrtak, osminu finala, četvrtfinale i sve ono što nam sledi", rekla je Ognjenovićeva.

Ona je navela da joj je drago što su protiv Finske i Francuske priliku da igraju dobile igračice koje nisu često bile u prvoj postavi, kao i da su pokazale da "može da se računa na njih.

Srednji bloker reprezentacije Stefana Veljković ocenila je i pored maksimalnog učinka na Evropskom prvenstvu, da reprezentacija može "mnogo bolje".

"Reprezentacije s kojima smo igrale nisu našeg nivoa i sigurno nismo igrali s isitim motivom kao protiv Turske i jačih reprezentacija. Turska je najbolji protivnik u grupi, ali se nadam da ćemo meč privesti u našu korist", rekla je Veljković.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track