Odbojkaši: Da se vratimo sa osmesima
Foto: BETA

Janić i Kolaković

Odbojkaši: Da se vratimo sa osmesima

Ostali sportovi -
Bićemo maksimalno borbeni i predstavljaćemo Srbiju na pravi način, na terenu i van njega", rekao je Bojan Janić

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Bojan Janić rekao je da je došao trenutak da ekipa pokaže kako se spremala za Olimpijske igre u Londonu. "Jako smo uzbuđeni što je došao trenutak odlaska na Olimpijske igre. Još posle Pekinga smo maštali da se nađemo ovde. Bilo je jako teško u kvalifikacijama i sada je došao trenutak da pokažemo šta znamo i za šta smo se spremali", rekao je Janić novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" pred polazak u London.

Srbija je pre četiri godine u Pekingu stigla do četvrtfinala, a Janić nije želeo da prognozira rezultatske domete u Londonu.

"Sve što mogu da obećam u ime igrača je da ćemo dati sve od sebe. Bićemo maksimalno borbeni i predstavljaćemo Srbiju na pravi način, na terenu i van njega", rekao je srpski reprezentativac.

Selektor Igor Kolaković kazao je samo da se nada da će se ekipa vratiti iz Londona sa osmesima.

"Mislim da nije neko vreme za konferenciju i velike pameti, ali suština je da imamo kontinuitet nastupa na Olimpijskim igrama. Posle uspeha samog plasmana, nadam se da ćemo dati sve od sebe i na pravi način predstaviti sprsku odbojku. Iskreno se nadam da ćemo se iz Londona vratiti sa osmesima", rekao je Kolaković.

Srbija takmičenje na Olimpijskim igrama počinje 29. jula utakmicom sa SAD.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track