Odbojkašice: Ne obećavamo medalju

Odbojkašice

Odbojkašice: Ne obećavamo medalju

Ostali sportovi -
Ovo su druge Olimpijske igre za većinu od nas. Sigurno je da će sada biti drugačije, samim tim što se nadam da će...devojke razmišljati o utakmicama, a ne o propratnim stvarima", rekao je Terzić

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da će ekipa u Londonu dati sve od sebe i igrati najbolje što može u ovom trenutku, kao i da se nada da će igračice biti koncentrisanije nego na prošlim Olimpijskim igrama.

"Ovo su druge Olimpijske igre za većinu od nas u ženskoj reprezentaciji. Sigurno je da će sada biti drugačije, samim tim što se nadam da će...devojke razmišljati o utakmicama, a ne o propratnim stvarima", rekao je Terzić novinarima pred polazak u London.

"Nezahvalno i glupo je obećavati medalju ili visok plasman, pošto je 12 najjačih ekipa na olimpijskom turniru, a većini njih je medalja ambicija. Zaista ćemo se potruditi da damo sve od sebe i da igramo najbolje moguće u ovom trenutku. Za koji će to rezultat biti dovoljno - videćemo", rekao je Terzić.

Kapiten Maja Ognjenović rekla je da tim samo obećava da će igrati srcem.

"Mi smo, naravno, uzbuđeni i srećni što je došao dan da krenemo za London. Ovo su bila slatka iščekivanja, od 16. aprila smo zajedno i vredno smo radili i trenirali. Nećemo da obećavamo plasmane i medalje, već samo da ćemo igrati za Srbiju srcem i dati maksimum. Ako to bude dovoljno za dobar plasman ili, daj Bože, medalju, to će biti podvig za nas", rekla je Ognjenovićeva.

Srbija takmičenje na Igrama u Londonu počinje 28. jula utakmicom protiv Kine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track