Zbog zračenja pretresan autobus srpskih rukometaša

Olimpijske predigre

Zbog zračenja pretresan autobus srpskih rukometaša

Ostali sportovi -
Britanskim vojnicima učinilo da iz autobusa koji prevozi našu reprezentaciju dolazi "pojačano zračenje"

LONDON - Po dolasku na Igre u London, rukometaši Srbije su se prvi put suočili i sa bezbednosnim problemom pošto se britanskim vojnicima učinilo da iz autobusa koji prevozi našu reprezentaciju dolazi "pojačano zračenje", pa je nakon 20 minuta čekanja strucnjak sa Gajger - Milerovim brojačem na kraju utvrdio da ipak nema ništa sumnjivo.

Potom su i dalje u dobrom raspoožeenju srpski rukometaši odradili trening u Olimpijskom selu u Londonu, a u isto vreme na terenu pored njih vežbali su i Španci, prvi protivnici na olimpijskom turniru 29. jula.Selektori Veselin Vuković i Valero Rivera srdačno su se pozdravili, a sa nekadašnjim saigračima iz reprezentacije pozdravio se golman Arpad Šterbik, koji sada brani boje španskog tima.

Kako je preneo tehnički direktor srpske reprezentacije Vladica Spasojević, u Olimpijskom selu stvari polaki dolaze na svoje mesto, mada je u paviljonu gde su smešteni i dalje problem nestašica vode u pojedinim sobama, ali su rukometaši dosta strpljivi i dobro raspoloženi.

Za večeras u 19 sati zakazano je dizanje srpske zastave i očekuje se da u Olimpijsko selo dođe naš najbolji teniser Novak Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track