STVARNO SMO SILA! Uspešno okončan 8. Sajam sporta u glavnom gradu Srbije (FOTO)
Foto: Kurir

veličanstveno

STVARNO SMO SILA! Uspešno okončan 8. Sajam sporta u glavnom gradu Srbije (FOTO)

Ostali sportovi -

Za medalju: Prezentacija svih sportova na jednom mestu pomogla je najmlađima da izaberu omiljeni koji će trenirati, a tome su doprineli i istinski šampioni družeći se s posetiocima prethodnih dana

Prošao je i Osmi međunarodni sajam sporta u Beogradu. Uspešno, naravno, o čemu svedoči i velika poseta tokom prethodna tri dana.

Prezentacija svih sportova na jednom mestu pomogla je najmlađima da izaberu omiljeni koji će trenirati, što je i bila misija ministra Vanje Udovičića, a tome su doprineli i istinski šampioni, osvajači najsjajnijih medalja s najvećih takmičenja.

SVI SPORTOVI NA JEDNOM MESTU

Penjanje uz stenu
Penjanje uz stenufoto: Kurir
Netbol
Netbolfoto: Kurir
Softbol
Softbolfoto: Kurir

Tako su mališani bili u prilici da se druže s idolima, ali i da razmene pokoji udarac ili osvoje pokoji poen u duelima s njima. A niz šampiona koji su bili na Sajmu sporta je veliki: Milica Mandić, Tijana Bogdanović, Nenad Krstić, Sonja Petrović, Mladen Krstajić, Marko Kešelj, Igor Rakočević, Vanja Grbić, Zoran Gajić, Davor Štefanek, Željko Tanasković, Vladimir Batez, Milica Starović, Ivana Nešović, Dušan Borković, Čaba Silađi, Nemanja Milunović, Jovana Stojanović, Filip Stevanović i mnogi drugi.

I upravo je poslednjepomenuti izneo zanimljiv detalj i poslao jasnu poruku svim klincima:

- Pre nekoliko godina i ja sam bio na Sajmu sporta kao posetilac, a evo sada sam u ulozi fudbalera Partizana - jasan je 17-godišnji Filip Stevanović.

Zadovoljstvo zbog uspešno održanog Sajma sporta nisu krili ni organizatori - čelnici Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i Goran Marinković.

Jovana Stojanović LEPO JE VIDETI NOVE DEVOJČICE U FUDBALU

foto: Kurir

Fudbalerka Jovana Stojanović privukla je pažnju posetilaca na štandu FSS. - Drago mi je što vidim sve više devojčica zainteresovanih za fudbal - jasna je ona.

Sportske igre mladih KRSTAJIĆ I NEŠOVIĆ: IGRE SU ZAKON

foto: Kurir

Bivši selektor fudbalera Srbije Mladen Krstajić i proslavljena odbojkašica Ivana Nešović oduševili su sve pojavom na štandu Sportskih igara mladih. - Igre su zakon - uglas su poručili Mladen i Ivana.

Kurir.rs/ Goran Anđelković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track