Ekskluzivno

KURIR NA SNIMANJU FILMA: Najpopularniji indijski glumac izrazio želju da upozna Milicu! MANDIĆEVA PREBILA ŠROFA

Ostali sportovi -

Otkrivamo: Trenutno najpopularniji indijski akcioni glumac izrazio želju da upozna našu šampionku u tekvondu, pa ga je Mandićeva s trenerom Jovićem posetila na setu filma „Bagi 3“, koji se snima u Srbiji.

Tajger Šrof najpopularniji je indijski glumac u akcionim filmovima (ima oko 18 miliona pratilaca na društvenim mrežama) i ovih dana u Srbiji snima film „Bagi 3“ (Baaghi 3).

Tajger je nosilac crnog pojasa u tekvondu, pa je stoga poželeo da upozna svetsku i olimpijsku šampionku Milicu Mandić. Njegova želja se brzo pretvorila u stvarnost, pa se Milica zajedno sa trenerom Draganom Jovićem, samo tri dana nakon što je u Moskvi obezbedila olimpijsku normu za Tokio, pojavila na snimanju filma.

Tajger postao Tigar

Stroga pravila da ništa od radnje filma, scenografija, glumci u kostimima, baš ništa ne sme da dođe do javnosti pre nego što film bude emitovan, zapretila su da pokvare događaj kojem je Kurir prisustvovao, ali nakon što smo videli šta se tamo radi i kako sve izgleda, možemo samo da konstatujemo da razumemo želju produkcijske kuće da sve sačuva u tajnosti.

Zezanje na snimanju... Indijac i Srpkinja
Zezanje na snimanju... Indijac i Srpkinjafoto: Kurir

Pravi pravcati spektakl krunisan je susretom Tajgera (koga smo odmah prozvali Tigar) i Milice Mandić.

- Gledao sam njene mečeve i zaista sam impresioniran. Razgovarali smo o sportskim planovima za naredni period, voleo bih da dođem u klub i treniram sa njom i njenim trenerom - rekao je Šrof i naglasio da je veoma zadovoljan što je upoznao našu šampionku, pa požurio da se pripremi za snimanje scena.

Tim za pobede

Dragan Jović i Milica Mandić složili su se da bi bila sjajna stvar odraditi trening sa Tajgerom, te sa nama podelili utiske o snimanju filma.

Za uspomenu... Tu je i Dragan Jović
Za uspomenu... Tu je i Dragan Jovićfoto: Kurir

- Drago mi je što sam upoznala čuvenog bolivudskog glumca. Ovo je nešto novo i zanimljivo za mene. Zaista sam prijatno iznenađenja i uživala sam u ovom nesvakidašnjem iskustvu - poručila je Milica, dok je Jović kratko dodao:

- Kada vidim kako ovaj set izgleda, još sam ponosniji što sam iz Srbije!

Sjajna saradnja

U SRBIJI IMAMO SVE ŠTO NAM TREBA

Zanimalo nas je kako je došlo do toga da od svih država na svetu film bude sniman baš u Srbiji, a iz produkcijske kuće nam je objašnjeno da su realizaciju „Bagija 3“ podržali Vlade Republike Srbije, kabinet predsednice Vlade, Ministarstvo odbrane i Vojska Republike Srbije, te da kod nas imaju najbolje uslove i baš sve što im je potrebno za veliki spektakl koji snimaju. Posebno je naglašena sjajna saradnja sa našom produkcijskom kućom „Klokvork prodakšn“ („Clockwork production“).

Kurir.rs/ Gojko Filipović Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track