Čavić: Je l’ smo došli na Ibicu?

London 2012. - Stišajte malo

Čavić: Je l’ smo došli na Ibicu?

Ostali sportovi -
Srpski plivač se iznervirao jer od preglasne muzike koja se pušta u selu ne može da spava

Diskoteka!Najbolji srpski plivač Milorad Čavić iznervirao se zbog muzike u olimpijskom selu u Londonu! Zvučnici trešte do kasno u noć, a popularni Čavke zbog toga ne može da spava.„U selu puštaju muziku do ponoći, kao da smo na Ibici. Ponekad se zapitam zašto smo mi ustvari i došli ovde“, napisao je Čavić na svom profilu na Tviteru.Ipak, i pored buke, naš najbolji plivač veruje da u Londonu može da se domogne medalje.- Jedva čekam da izađem na bazen s Felpsom. Baš sam uzbuđen zbog toga, pošto će London označiti kraj moje karijere. Osećam se ispunjeno, zadovoljno i bilo bi lepo kad bih s medaljom otišao u penziju - istakao je Čavić.Čavić je priznao da sanja osvajanje olimpijske medalje, kojom bi obeležio kraj karijere, ali i da se malo plaši šta će raditi posle Igara u Londonu.- Iskreno, opterećujem se malo time što ću 3. avgusta plivati poslednju trku u karijeri. Plivanjem se bavim 19 godina i sve to vreme sebe znam samo kao sportistu, tako da ne znam šta će biti posle toga. Znam da mogu da se bavim čime god poželim, a voleo bih da pronađem novu strast u životu, koja će me ispuniti kao što je to bio slučaj s plivanjem - kaže Čavić.Najboljem srpskom plivaču najveći konkurent ponovo će biti Amerikanac Majkl Felps, od koga je pretrpeo više nego bolan poraz na Olimpijskim igrama u Pekingu. Ko zna, možda je stiglo vreme za revanš.

SPECIJALNI IZVEŠTAČI KURIRA sa 33. letnje Olimpijade Milan Rašević i Dado Đilas

Nole izbačen iz „Osvetnika“Najbolji srpski teniser Novak Đoković snimao je prošle godine sekvence za film „Osvetnici 2“, zajedno s Čakom Norisom, Žan-Klodom van Damom i ostalim superherojima, ali su te scene izbačene iz konačne verzije.Novak je trebalo da glumi samog sebe i da se reketom bori protiv zlih sila, a zasad nije poznato zašto su producenti odlučili da povuku pomenute scene, mada njegovo ime i dalje stoji zajedno sa imenima svih glumaca na zvaničnoj internet stranici posvećenoj ovom filmu.

Nađa Higl: Da budemo timNađa Higl, od koje se u Londonu očekuje mnogo, veruje da ništa neće poremetiti atmosferu u plivačkoj reprezentaciji Srbije.- Naše je da damo maksimum, da se posvetimo trkama, budemo jedni uz druge i damo koliko možemo. Nadam se najboljem rezultatu i da ćemo svi biti zadovoljni - rekla je Higlova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track