DOTAKLI SMO DNO ODAVNO, SAD GRCAMO U MULJU: Najbolji rukometaš Evrope koji ne igra za Srbiju OTVORIO DUŠU POSLE EP
Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

DEBAKL orlova NA EP

DOTAKLI SMO DNO ODAVNO, SAD GRCAMO U MULJU: Najbolji rukometaš Evrope koji ne igra za Srbiju OTVORIO DUŠU POSLE EP

Ostali sportovi -

Rukometna reprezentcija Srbije doživela je potpuni debakl na Evropskom prvenstvu i učešće završila već u gruponoj fazi, a najbolji rukometaš Evrope Petar Nenadić ističe da bi svi treba da preuzmu odgovornost i odu.

"Svega sam se nagledao u dresu reprezentacije i svašta sam doživeo. Atmosfera je uvek bila dobra, ali mi nismo osim Vranješa i Hasanefendića imali stabilnog trenera. U godinama sam kad mogu mnogo i imam volju i želju, ali dajte ljudi, dovedite valjanog trenera i da svi zajedno počnemo nešto da radimo", rekao je Nenadić u razgovoru za Žurnal.

debkl orlova na evropskom prvenstvu
debkl orlova na evropskom prvenstvufoto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Mada ne krivi igrače za neuspeh u Gracu, rezultat koji su postigli ocenjuje kao jako loš i napominje da je "ponovo naš najtrofejniji sport - najružnija slika Srbije".

"Mislim da su svi vozovi odavno prošli, dotakli smo dno odvano, sad grcamo u mulju. Neka svi preuzmu odgovornost i neka odu", poručio je Petar Nenadić.

foto: EPA/FEHIM DEMIR

Da podsetimo, sjajni bek se 2018. godine oprostio od reprezentacije, a na Evropskom prvenstvu, na kome su Orlovi doživeni debakl nije učestvovao.

Da li je selektor Nenad Peruničić uopšte pokušao da ubedi Nenadića da se vrati u nacionalni tim, i dalje nije poznato.

Monako - PSŽ

Samo tri dana posle spektakla u Parizu (3:3) Monako i PSŽ večeras (21.00) opet igraju u Ligi 1, i to zaostalu utakmicu. Parižani jesu dominantni u Francuskoj, ali im je Marselj „došao“ na pet bodova zaostatka i više ne mogu da budu opušteni. Kec u Monte Karlu je čak 5,80, dvojka 1,50, a iks 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Monako - PSŽ.

(Sportski žurnal)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track