Prve izlaze Zorana i Bobana, a potom Nole i  delfini
Foto: REUTERS

Prve izlaze Zorana i Bobana, a potom Nole i delfini

Ostali sportovi -
Srpski vaterpolisti, rukometaši, odbojkaši, strelci i teniser Novak Đoković izaći će drugi dan takmičenja na olimpijska borilišta širom Londona

LONDON - Drugog dana Olimpijskih igara od srpskih sportista prve na borilišta izlaze Zorana Arnautović i Bobana Veličković koje u 10 časova počinju kvalifikacije u gađanju vazdušnim pištoljem.

Finale u ovoj disciplini počeće u 12.45.Plivač Radovan Siljevski od 11.20 takmičiće se u kvalifikacijama u trci na 200 metara. Od 11.56 u bazen će i srpska muška štafeta u trci na 4x100 metara slobodnim stilom.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odmeriće snage sa Italijanom Fabiom Fonjinijem, a organizatori su saopštili da meč počinje u 13 časova, prenosi RTS.

Stonoteniser Aleksandar Karakašević će od 14.30 igrati meč drugog kola, a protivnik će mu biti pobednik meča Alan Bentsen (Danska) - Danijel Cvikl (Mađarska).

Vaterpoliste od 16.30 na startu takmičenja očekuje "večiti derbi" protiv aktuelnih olimpijskih šampiona, Mađara, sa kojima se sastaju na startu nadmetanja u B grupi.

Ništa manje lak posao neće imati ni rukometaši, koji će od 17.15 izaći na crtu starim rivalima, selekciji Španije, takođe u prvom kolu B grupe.

Evropski šampioni, odbojkaši Srbije na startu takmičenja na OI igraće protiv SAD, a meč počinje u 17.45.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track