SVETSKI ŠAMPION BLIZU POSLEDNJE RUNDE: Otac Tajsona Fjurija objasnio zašto njegov sin treba da se penzioniše (VIDEO)
Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

kad tata kaže

SVETSKI ŠAMPION BLIZU POSLEDNJE RUNDE: Otac Tajsona Fjurija objasnio zašto njegov sin treba da se penzioniše (VIDEO)

Ostali sportovi -

Džon Fjuri, otac Tajsona Fjurija, gostovao je u emisiji Dobro jutro, Britanija posle velike pobede njegovog sina u Las Vegasu, gde je nokautirao Deontaja Vajldera i postao prvak sveta u teškoj kategoriji u WBC verziji.

Džon je pričao koliko je ponosan na sina zbog toga što se uspeo vratiti posle problema s alkoholom, drogom, prekomernom težinom i depresijom, a najviše je iznenadio odgovorom na pitanje što je sledeće za Tajsona.

"Želim da ode u penziju. Učinio je dovoljno. Svašta je prošao u životu. Mislim da i razmišlja o tome. Ne može ostvariti više nego što je ostvario, osvojio je svaku profesionalnu titulu u boksu. Dosta je, postoji život osim boksa, dao je sve što ima", rekao je John, u mladosti i sam bokser.

"Nema šta više za dokazati. Dokazao je da je šampion iz ove zemlje. 13 godina je profesionalac, ima 32 godine, mladu poro dicui verujem da njegova deca zaslužuju oca. Napravio je dovoljno, to je moje mišljenje."

Ipak, iako je Fjuri pre meča s Vajlderom najavio da neće još dugo boksovati, odmah nakon pobede je pričao o mogućem revanšu protiv Amerikanca, a uz to je najavio i mogući obračun s Entonijem Džošuom, vlasnikom ostala četiri pojasa u teškoj kategoriji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track