Goluža: Hrvatima teško protiv Srbije

Rukomet

Goluža: Hrvatima teško protiv Srbije

Ostali sportovi -
protiv Srbije nas čeka utakmica koju možemo dobiti samo sa pristupom i trčanjem kao danas, ako nam oni to dopuste, rekao je Goluža

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Slavko Goluža rekao je posle pobede nad Južnom Korejom da njegovu ekipu u utorak čeka teška utakmica protiv Srbije u drugom kolu Grupe B na Olimpijskim igrama u Londonu."Nismo euforični posle pobede nad Korejom, moramo biti skromni, protiv Srbije nas čeka teška utakmica koju možemo dobiti samo sa pristupom i trčanjem kao danas, ako nam oni to dopuste. Verujem u svoje momke, dokazali smo da dobrom odbranom i sa mnogo trčanja svih 60 minuta možemo da pravimo čuda", rekao je Goluža hrvatskim medijma posle pobede sa 31:21 nad Korejom u prvom kolu."Mislim da bolje od ovoga ne može. Bez lažne skromnosti, mogli smo dobiti Koreju sa 20-ak razlike, ali sada treba da se skoncentrišemo samo na Srbiju i to će biti potpuno drugačija utakmica", dodao je Goluža.

Iskusni hrvatski rukometaš Blaženko Lacković istakao je da je njegova reprezentacija od početka u meč sa Korejom ušla 100 odsto koncentrisana."Protiv Srbije moramo igrati pametno, ali taj meč moramo shvatiti kao i svaki drugi", istakao je Lacković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track