Kurir osvojio 100. medalju za Srbiju!

Čekamo nacionalnu penziju

Kurir osvojio 100. medalju za Srbiju!

Ostali sportovi -
Vaši izveštači šarmirali Andriju Zlatića i slikali se s bronzom koja ulazi u istoriju kao jubilarno odličje srpskog sporta

Samo da nas MOK ne kazni zbog dopinga!Izveštači Kurira, posle teških priprema i natčovečanskih napora, krunisali su svoj trud olimpijskom medaljom! Uz malo lukavosti i sportske sreće, dokopali smo se istorijske bronze, koja će zlatnim slovima ostati upisana u analima srpskog sporta.Nakon kvalifikacija u disciplini ispijanja ovdašnjeg lagera, došli smo na samo dva koraka od bronze, koju je sinoć u klubu „Srbija“ u Londonu ponosno oko vrata nosio strelac Andrija Zlatić.Nije bilo potrebno više od 15 sekundi, tek slavni Užičanin podlegao je šarmu čačansko-mostarske kombinacije u sastavu Milan Rašević (novinar) - Dado Đilas (fotoreporter).I konačno, medalja je bila naša! Bronza, koja sija više od zlata. Jubilej na koji se čekalo punih 100 godina, od prvog učešća srpskih olimpijaca u dalekom Stokholmu.Minut kasnije vratili smo medalju ponosnom vlasniku, koji je podelio sa nama kako se oseća kao jedini Srbin koji je dosad uspeo da dođe na pobedničko postolje u Engleskoj.- Nisam mnogo spavao posle osvajanja medalje, ali moram da priznam da još nemam neki poseban osećaj. Znači mi mnogo što su mi naši sportisti čestitali, ali, prilično sam umoran posle svega - rekao je bronzani Zlatić.

Specijalni izveštači Kurira sa 30. letnjih olimpijskih igara Milan Rašević; Dado Đilas

Bronza u pravim rukama
Bronza u pravim rukama

Radujem se kako hoćuAndrija Zlatić ima ledenu spoljašnost, ali ispod toga se krije neverovatan smisao za humor, koji je na svojoj koži osetio reporter RTS. Na njegovo pitanje zašto se ne raduje posle ovakvog uspeha, usledio je odgovor:- Mislite onako kao fudbaleri? Pa, zato što ne pucamo na travi kao što fudbaleri igraju na njoj.Usledilo je novo pitanje: Da li biste se u tom slučaju radovali klizanjem na kolenima?- Naravno da ne - odbrusio je Zlatić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track