mma spektakl

KURIR EKSKLUZIVNO NA SBC VEČERI: Noć ratnika u Vrbasu!

Ostali sportovi -

Frenetični navijači su izostali usled pandemije korona virusa koji je blokirao celu planetu, ali Sportska hala CFK u Vrbasu je ključala u noći ratnika, MMA manifestaciji u organizaciji SBC Revenge

Kurir je bio na licu mesta i ispratio prvi put u istoriji mešovitih borilačkih veština spetakl koji je održan pred praznim tribinama.

Nikad jača lista boraca, novi moderni kavez, svetske zvezde i bivši UFC asovi učinili su sve da ovo veče uprkos sablasno praznim tribinama ponese epitet vrhunskog spetakla jer to su svojim borbama pokazali i dokazali.

foto: privatna arhiva

U drugoj borbi večeri domaća zvezda Nemanja Uverić nokatuom je došao do pobede nad predstavnikom Hrvatske Stanislavom “Panteraom” Krofakom, Bugarin Vladislav Kančev odbranio je takođe nokautom šampionski pojas u kategoriji do 77 kg u sudaru sa Linkolnom Henrikeam iz Brazila.

Veliki povratak u borilište legende MMA sporta na ovim prostorima, bivšeg člana UFC-a i jednog od najboljih hrvatskih boraca, KSW i "Bare Knuckle Boxing" šampiona, Gorana "Ghost" Reljića, koji je snage odmerio protiv Pedra "Bruma" iz Brazila i pobedu ostvario nokautom u drugoj rundi.

Organizator SBC se pobrinuo da usled ne mogućnosti publike da prisustvuje ovoj manifestaciji deo događa prate na video bimu ispred hale, kao i putem live streama na fb stranici SBC, ali u odloženom prenosu celog događaja na TV B92.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track