TELEVIZIJA POZIVA NA DRUŠTVENU ODGOVORNOST: Uz Arenu lakše tokom vanrednog stanja
Foto: TV Arena sport

IZMENA PROGRAMSKE ŠEME

TELEVIZIJA POZIVA NA DRUŠTVENU ODGOVORNOST: Uz Arenu lakše tokom vanrednog stanja

Ostali sportovi -

Regionalna sportska televizija Arena sport maksimalno će u skladu sa svojim mogućnostima podržati predsednika i Vladu Republike Srbije u borbi protiv širenja koronavirusa.

U saopštenju Arene koje je potpisao direktor Nebojša Žugić navodi se da će u narednom periodu ova medijska kuća svojim gledaocima ponuditi reprize najvažnijih i najuzbudljivijih sportskih događaja, zanimljive emisije, dokumentarne i igrane filmove o životu sportista, ali i izjave sportista o aktuelnoj situaciji i njihovom načinu borbe protiv nevidljivog neprijatelja. Takođe, kao društveno-odgovorna kompanija, Arena sport će kroz svoj program u saradnji sa brojnim sportistima apelovati na građane da poštuju sve mere predostrožnosti koje su propisali državni organi. "Da bismo pobedili u ovoj veoma teškoj borbi sa koronavirusom, moramo da ostanemo jedinstveni i pokažemo solidarnost. Apelujem na sve građane da poštuju odluke nadležnih, jer samo na taj način možemo da sačuvamo ono najvrednije, a to su životi naših najbližih. Svedoci smo stravičnih vesti koje dolaze do nas iz Italije, Španije i drugih evropskih država. Naš predsednik, Vlada Republike Srbije i sve nadležne institucije čine sve da se tako nesto ne dogodi i nama i zbog toga je neophodno da svi pokažemo zrelost i odgovornost prema nama samima i našim najbližima", kaže se u saopštenju. Televizija Arena sport će i ovoga puta pokazati svoju društvenu odgovornost tako što će izmeniti svoju programsku šemu i prilagoditi je aktuelnom trenutku.

"Na dva kanala, Arena sport 1 i Arena sport 2 emitovaćemo kolažni sadržaj u kojem će dominirati najvažniji i najuzbudljiviji sportski sadržaji iz ove sezone. Na Arena sport 3 moći ćete da se podsetite najvećih finala odigranih u poslednjih pet godina, gradskih derbija, mečeva plej ofa… Za navijače naša dva najveća kluba rezervisan je program na kanalu Arena sport 4 gde ćemo emitovati derbi mečeve crveno i crno-belih dok će se na Areni sport 5 'vrteti' maraton sportskih filmova. Verujemo da ćemo uz ovakav sadržaj veliki broj građana, posebno onih koji prate sport lakše motivisati da ostanu u svojim domovima", dodaje se u saopštenju. "Još jednom apelujem na sve građane da budu odgovorni prema sebi i drugima. Da ostanemo svi u svojim domovima i brinemo o onima koji su nam dali živote, a koji su trenutno najugroženiji, naši roditelji. A kada sve ovo prođe, siguran sam da će hale i stadioni biti puni. Sledimo uputstva Vlade Srbije i nadležnih institucija. Budimo strpljivi, ne pravimo zalihe, pokažimo solidarnost. Do pobede", zaključuje Nebojša Žugić.

(TV Arena sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track