GALEBOVI ŠAMPIONI U PUNOM TRENINGU: Nema prepreke za prave šampione! VIDEO
Foto: TK Galeb

OSTANI KOD KUĆE

GALEBOVI ŠAMPIONI U PUNOM TRENINGU: Nema prepreke za prave šampione! VIDEO

Ostali sportovi -

Dane izolacije članovi Tekvondo kluba Galeb provode kod svojih kuća, ali ih to ne sprečava da svakodnevno rade na svojoj formi, fizičkoj i mentalnoj kondiciji

1 / 16 Foto: TK Galeb

Svako jutro počinje novom porukom koju treneri u Tekvondo klubu Galeb šalju svojim članovima.

Svaki dan tu je nova serija vežbi (uz video uputstva), koje služe da sadašnji i budući šampioni zadrže svoju formu na dovoljno visokom nivou, kako bi se, kada koronavirus bude poražen, vratili treninzima u klubu i uboličajenom načinu života.

I svaki dan ti mladi ljudi rade kao da ih koliko sutra očekuju velike i važne borbe. I čekaju dan u kom će konačno moći da se sretnu sa svojim drugovima iz kluba i uživo vide trenere na čelu sa Draganom Jovićem.

I baš ta ekipa koja "gura" TK Galeb ka visinama kojima svedočimo, osmislila je način da ovo doba korone ostane upamćeno, te da se svi u klubu (a i šire) zauvek sećaju šta su i na koji način prošli.

Uz video u kom se na istom mestu nalaze olimpijski, svetski, evropski šampioni, njihovi naslednici, pa i oni koji tek počinju sa tekvondoom, iz Galeba je tu i "pisamce" koje govori koliko i pomenuti snimak.

- Neki čudan tok razvoja je srpski sport imao u poslednjih 30 godina, a samim tim i naš klub. Preživeli smo i trenirali za vreme najvećih sankcija uvedenih nekoj zemlji ikada (90-ih ) u vreme bombardovanja, razaranja zemlje, trenirali smo čak i kada nije bilo struje, pod svećama u sali. Prvi put smo našu salu zamenili svojim domovima. Ništa nije moglo da zaustavi sport, pa neće ni ovaj virus. Izdržite još malo i ponovo ćemo se viđati, trenirati, putovati, veseliti se u pobedama i tugovati i tešiti u porazima. Vratiće se život u normalu, a do tada budite odgovorni, disciplinovani, aktivni i KOD KUĆE - poruka je TK Galeb.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track