TAJSON DAJE MILIONE ZA BORBU PROTIV KORONE: Prodavaće marihuanu na stadionu Barselone! (FOTO)
Foto: Printskrin

Sve je moguće

TAJSON DAJE MILIONE ZA BORBU PROTIV KORONE: Prodavaće marihuanu na stadionu Barselone! (FOTO)

Ostali sportovi -

Firma legendarnog boksera, koja prodaje proizvode na bazi kanabisa, spremila desetine miliona dolara za pravo na ime stadiona katalonskog giganta

Legendarni američki bokser, jedan od najboljih svih vremena, a po mnogima i najbolji Majk Tajson oduvek je bio čovek koji privlači pažnju nekonvencionalnim ponašanjem. Nekad bi oduševio sve na svetu, nekad razočarao i najvernije fanove, ali sigurno je da nikoga nikada nije ostavio ravnodušnim. Sada je na redu ponovo dobra stvar, iako i ovu priči prati dosta kontroverze.

Naime, Gvozdeni Majk odlučio je da spoji nespojivo, da da brdo para i kupi pravo na ime stadiona Barselone. Ni manje, ni više nego čuvenog Nou Kampa koji od 1957. godine nije menjao svoje nadaleko čuveno ime. Ipak, kako se radi o veoma humanom poduhvatu u Barseloni su rešili da prihvate Tajsonovu ponudu i sve bi išlo glatko i bez kontroverzi, da Tajsonova firma koja će dati ime stadionu ne radi sa lekovima pravljenih na bazi kanabisa! Tajsonov partner Alki Dejvid rekao je za BBC sport da je ponuda teška na desetina miliona dolara u ozbiljnom razmatranju:

foto: Profimedia

- Kamp Nou je fantastičan stadion, a Španija država koja u okviru Evropske unije ima najdužu istoriji kao lider u pokušajima da se legalizuje prodaja marihuane i proizoda na bazi iste. Dešavala su se i veća čuda, a znamo da se sigurno neće dogoditi onima koji sede i ne rade ništa po pitanju svojih snova. Ako Barselona prihvati ponudu relano je da ćemo na stadionu i oko njega prodavati naše proizovde - poručio je Dejvid.

foto: AP

Konačnu odluku o preimenovanju stadiona rukovodstvo Barselone prepustiće klupskom humanitarnom sektoru "Fondacija Barsa", a moguće je da već naredne sezone posetioci čuvenog stadiona budu u prilici da pazare ponešto što u sebi sadrži marihuanu.

(Gojko Filipović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track