Najnovije vesti

KOD KUĆE JE ZAKON! USPEŠNO ZAVRŠENA KAMPANJA: Preko 50 poznatih poslalo poruku mladima, ali i čitavom regionu (FOTO)
Foto: Sportske Igre Mladih

GLOBALNA PANDEMIJA

KOD KUĆE JE ZAKON! USPEŠNO ZAVRŠENA KAMPANJA: Preko 50 poznatih poslalo poruku mladima, ali i čitavom regionu (FOTO)

Ostali sportovi

Kroz prepoznatljiv haštag, koji je ujedno bio i naziv edukativne akcije, Sportske igre mladih, završena je kampanja #KodKuceJeZakon u koju su se, uključili brojni sportisti, glumci, voditelji i druge istaknute javne ličnosti iz Srbije, regiona i celog sveta. Sportske igre mladih su se zahvalile svima na podršci, i objavljen je spot sa svim poznatima koji su svojim fotografijama podržali mlade regiona, a sve u nastojanju da se oni i njihovi roditelji čuvaju i ostanu kod kuće.

Video porukama ranije kampanju su podržali ambasadori Igara Nemanja Matić, Luka Modrić, Johanes Han, Luis Figo, Aleksander Čeferin i drugi a sada vam predstavljamo sve ostale poznate koji su slanjem fotografija iz kućne atmosfere poslali poruku učesnicima Igara u Srbiji. A fotke podrške stizale su sa čak nekoliko kontinenata.

Među prvima su se odazvali najbolji skakač u dalj Srbije i treći u Evropi Strahinja Jovančević, fudbalski asovi Saša Ilić i Milan Borjan, trofejna košarkašica Milica Dabović, prvak sveta u karateu Slobodan Bitević i šampion auto trka Dušan Borković, da bi se na kraju brojka popela na preko 50 poznatih.

foto: Sportske Igre Mladih

Poznate ličnosti su svima u regionu, a posebno učesnicima i ljubiteljima Igara, slali poruke podrške, podsećajući ih da je od presudnog značaja da svi budemo odgovorni prema sebi i drugima i naglašavajući koliko su važne uzajamna podrška i solidarnost.

foto: Sportske Igre Mladih

Sportske igre mladih pružaju priliku deci i mladima da potpuno besplatno učestvuju u profesionalno organizovanim takmičenjima u 10 sportova, među kojima je tradicionalni najmasovniji turnir u Evropi, za decu u malom fudbalu. Visoki pokrovitelj Igara od osnivanja u našoj zemlji je Vlada Republike Srbije, a najveći doprinos Igrama pružio je i danas pruža Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, koji je prepoznao vrednost projekta, u interesu dece Srbije i dece regiona.

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije, sve aktivnosti Sportskih igara mladih planirane za ovu godinu biće održane po završetku vanrednog stanja. Očekuje se da će plamen Igara krenuti iz Priboja, opštine koja je planirana da bude domaćin svečanog otvaranja za Srbiju, za sezonu 2020.

Deca sa nestrpljenjem, čekaju zabavu, sjajna takmičenja i nezaboravna druženja! Jer #IgreSuZakon!

(Kurir sport, Sportske igre mladih)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...