Najnovije vesti

ŠUMAHER NASLUTIO TRAGEDIJU! Mihael tri godine pre nesreće napisao testament: Jedna rečenica je bila STRAŠNO PREDSKAZANJE
Foto: Profimedia

Tuga

ŠUMAHER NASLUTIO TRAGEDIJU! Mihael tri godine pre nesreće napisao testament: Jedna rečenica je bila STRAŠNO PREDSKAZANJE

Ostali sportovi

Mihael Šumaher, sedmostruki šampion Formule jedan, doživeo je 29. decembra 2013. godine tešku nesreću kada je povredio glavu dok se u skijalištu Meribel u Francuskoj skijao van označene staze.

I dok javnost i dan danas ne zna tačno stanje slavnog vozača, pošto porodica krije informacije, malo je poznato da je Mihael testament napisao tri godine pre nesreće, a objašnjenje zašto je to uradio je, pokazalo se, strašno predskazanje.

Šumaher je napisao testament još 2010. godine po kome imovinu vrednu više od 1,2 milijarde dolara ostavlja supruzi i deci.

Šumaher se 2010. godine odlučio na ovaj korak, kako je objasnio, "ne zbog straha od trka u F1 već zbog opasnosti u svakodnevnom životu".

"Učinio sam to, jer sam porodičan čovek. Nisamo to učinio zbog F1, već jer svašta može da mi se dogodi u svakodnevnom životu", naveo je tada Šumaher.

Nemački mediji tvrde da se Šumaherovo bogatstvo procenjuje na 1,2 milijarde dolara, koje nasleđuju supruga Korina i deca Mik i Đina Marija.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...