Najnovije vesti

PIJANI MUŠKARAC PRETUKAO SESTRE REPREZENTATIVKE U KARATEU! Odgovorile mu sa STILOM: Ti si JADNIK, koji treba da se STIDI
Foto: Facebook Printscreen

STRAŠNO

PIJANI MUŠKARAC PRETUKAO SESTRE REPREZENTATIVKE U KARATEU! Odgovorile mu sa STILOM: Ti si JADNIK, koji treba da se STIDI

Ostali sportovi

Reprezentativke Bosne i Hercegovine u karateu, sestre Emu i Enu Selman, preksinoć je u njihovom domu u Ključu pretukao pijani napadač.

Tim povodom oglasila se Ema Selman na svom fejsbuk profilu.

Ona je napisala da se radi o Adelu Vučkiću, koji se pojavio na njihovim vratima, a zatim ničim izazvan  nasrnuo na njih.

"Želim svima javno da kažem o situaciji o kojoj su upoznati mnogi građani Ključa. Desilo se sinoc u ponoć da je na moja vrata pokucao vidno pijana osoba i ušao mi u stan da bi mene i moju sestru istukao i fizički zlostavljao. Adel Vučkic je izvršio nasilje na meni. Ja sam žrtva nasilja jedne pijanice. Nije me sramota, ovo nije moje poniženje već njega i njegove porodice. Ne znam na koji nivo može muškarac spasti da udari žensko. Adele Vučkiću ovo mene ne boli, ja se ne stidim. Ti si taj koji se treba stiditi. Dosta je nasilju nad zenama. Nemojte misliti niko da ce žene šutiti. Nećemo. Mi imamo svoja prava. Predlažem svim ženama da nikad ne trebaju šutati nad nasiljem!!! Dosta ljudi pisanja o situaciji koja je bila. Sa ovim me nećete poniziti. Ja iz ovog ustajem samo jača!

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...