PREZGODNA ŠEJNA DŽEK SKIDA LJAGU SA SVOG IMENA: Pokazaću svima da sam nevina i vratiću se još jača (VIDEO)
Foto: Profimedia

Doping skandal

PREZGODNA ŠEJNA DŽEK SKIDA LJAGU SA SVOG IMENA: Pokazaću svima da sam nevina i vratiću se još jača (VIDEO)

Ostali sportovi -

Sa koleginicama iz australijske štafete 4x100 metara slobodno oborila je vestki rekord, a onda joj je zabranjeno da pliva četiri godine jer su joj u krvi našli sredstvo za pospešivanje rasta mišića.

A lepa i zgodna Šejna Džek tvrdi da ga nije konzumirala. I to ne samo pomenuti stimulans, nego bilo koje nedozvoljeno sredstvo. Zbog toga je krenula u borbu sa vetrenjačama u želji da se vrati u bazen i ponovo radi ono što najviše voli - da se takmiči u plivanju.

- Uprkos tome što nikada nisam koristila ništa zabranjeno moj život se promenio u trenu i bačena sam u meni nepoznat svet advokata i sudija, politike i mahinacija - kaže Šejna, pa poručuje:

- Sada sam dobila priliku da se borim za svoju karijeru i reputaciju. I nameravama da iz te brobe izađem kao pobednik. Da se vratim u tim i ponovo se izborim za mesto u reprezentaciji Australije. Svi dobro znate kako je to kad vam oduzmu nešto dragoceno i u mom slučaju je baš tako. Moja vera u to što sam i ko sam mi daju za pravo da očekujem da će moja žalba biti usvojena. Nisam koristila nikakva nedozvoljena sredstava i verujem u pobedu.

(G.F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track