Irski bokseri osim medalja jure i poznate sportiste

Pomama za poznatima

Irski bokseri osim medalja jure i poznate sportiste

Ostali sportovi -
Bokser u muva kategoriji Pedi Barns izazvao je medijsku pažnju na otvaranju OI u Londonu prošle sedmice kada je šetao unaokolo sa kartonskim natpisom sa njegovom tviter adresom i izjavom da je "otvoren za sponzore"

Vlasnici olimpijskih medalja čuvajte se! Irski bokseri ne samo da jure titule već i proslavljene sportiste kako bi se fotografisali sa njima.

Dobitnik bronze na Igrama 2008. godine, potom je "ujurio" srpskog tenisera Novaka Đokovića i jamajčanske sprintere Useina Bolta i Asafu Pauela kako bi se fotografisao sa njima i postavio njihove fotografije na Tviter, prenosi Rojters.

Bokser bantam kategorije Džon Džo Nevin, prvi od pet irskih boksera koji je došao do četvrtfinala, uključio se u celu priču juče rekavši novinarima sa kime se sve sastao tokom OI i otkrivši da "pada" na najpoznatije sestre-teniserke.

"Upoznao sam se sa Rajanom Gigsom i Kregom Belamijem, a oni su sada naravno videli Džona Džoa Nevina", rekao je Nevin i dodao da se u Pekingu upoznao sa još jednim svojim herojem - Rafaelom Nadalom.

"Sada se nadam da ću videti sestre Vilijams i fotografisati se sa njima", dodao je on.

Na pitanje šta mu se toliko dopada kod Venus i Serene Vilijams, Nevin se napravio naivan.

"To neću da kažem novinarima", rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track