SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Štefanek i Marinković podelili lopte rukometašicama Vrbasa!
Foto: Sportski Savez Srbije

VRBAS POSTAJE SPORTSKI GRAD

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Štefanek i Marinković podelili lopte rukometašicama Vrbasa!

Ostali sportovi -

Nema stajanja! Delegacija Sportskog saveza Srbije obišli su opštinu Vrbas, gde su najavili nove sportske aktivnosti.

Predsednik Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković i savetnik Siniša Radanović najpre su bili gosti predsednika opštine Milan Glušac, zajedno sa vodećim ljudima Sportskog saveza opštine Vrbas.

foto: Sportski Savez Srbije

Glušac je istakao da se iz budžeta opštine finansira preko 50 sportskih klubova, kao i sportski centar, a ova godina bila je veoma uspešna:

foto: Sportski Savez Srbije

"Šest klubova iz Vrbasa prešli su u viši rang takmičenja i izuzetno smo ponosni. Opština nastavlja da podržava sport i trudi se zajedno sa čelnicima sportskog saveza da stvori još bolje uslove za sportiste. Ovom posetom Sportski savez Srbije pokazao je da imamo i njihovu podršku i nadamo se da cemo zajedničkim snagama nastaviti da radimo za dobrobit sporta. Hvala predsedniku Štefaneku i generalnom sekretaru Marinkoviću na razumevanju", rekao je predsednik opštine Vrbas.

foto: Sportski Savez Srbije

Generalni sekretar Goran Marinković prilikom obilaska sportske infrastrukture istakao je:

foto: Sportski Savez Srbije

"Centar za fizičku kulturu 'Drago Jovović' jedan je od najboljih u Srbiji. Hala, teretana, bazeni, streljana i kuglana, kao i teniski tereni i prateći sadržaji temelj su za stasavanje budućih generacija. Raduje i najava rekonstrukcije fudbalskog stadiona ove godine kada OFK Vrbas obeležava 100 godina postojanja. Sportski savez Srbije će darovati sportsku opremu i novim manifestacijama obogatiti sportsku ponudu opštine. U Vrbasu smo bili pre godinu dana, a danas su nas dočekale mnoge lepe vesti koliko je sport napredovao", rekao je Marinković.

foto: Sportski Savez Srbije

Prilikom ove posete, Davor Štefanek i Goran Marinković uručili su lopte ŽRK Vrbas kako bi se devojke što bolje pripremile za sezonu i ispunjenje ciljeva.

G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track