Čavić: Mogu još bolje u polufinalu
Foto: REUTERS

Plivaj Milorade

Čavić: Mogu još bolje u polufinalu

Ostali sportovi -
Čavić je sa vremenom 51,90 sekundi u kvalifikacionoj grupi bio drugi iza Felpsa, a peti u ukupnom plasmanu. Polufinalna trka na 100 metara leptir pliva se večeras od 21.56 po našem vremenu

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić rekao je danas da je zadovoljan ostvarenim vremenom u kvalifikacijama na 100 metara leptir, ali je istakao da može još bolje u polufinalu Olimpijskih igara u Londonu.

"Zadovoljan sam. Mislim da je velika stvar što sam bio u prilici da plivam u šestoj grupi i to pored Felpsa. Smatram da je ovo sve dobro ispalo, jer sam mogao da vidim šta su ovi drugi uradili i mogao sam da plivam pored Felpsa. Nekako je bilo najvažnije da što manje dam u kvalifikacijama kako bi prošao u polufinale", kazao je Čavić novinarima u Londonu.

Čavić je sa vremenom 51,90 sekundi u kvalifikacionoj grupi bio drugi iza Felpsa, a peti u ukupnom plasmanu. Polufinalna trka na 100 metara leptir pliva se večeras od 21.56 po našem vremenu.

"Mislim da mogu da otplivam isto vreme kao u polufinalu da bi se plasirao u finale, što je moj jedini cilj u ovom trenutku", naveo je Čavić.

On je naveo i da ne juri "osvetu" Felpsu za poraz u finalu prethodnih OI u Pekingu.

"To je čista glupost, momak radi ono što i ja", dodao je srpski plivač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track