MAJKE ŠAMPIONA: Životni ringišpil, smeh i suze, snažne emocije...
Foto: Pritnscreen/Instagram

MAJKE ŠAMPIONA: Životni ringišpil, smeh i suze, snažne emocije...

Ostali sportovi -

Dok gledate naše sportiste na pobedničkom postolju kako pevaju himnu, i dok se pobednička zastava podiže na vrh, ko je najzaslužniji za njihov uspeh? I dok na pijedestalu preplavljeni emocijama puštaju suze radosnice, na koga naši šampioni prvo pomisle? „Kome posvećujete medalju, pobedu, trofej, plasman...“ gotovo da se smatra retoričkim pitanjem kada su sportisti u pitanju jer bez izuzetka u prvi plan se ističu porodice. I tako i treba da bude. Porodica je osnovna ćelija svakog društva, a noseći, glavni stub svake kuće su majke. I zato, za sve MAJKE šampiona i za sve MAJKE šampione u ponedeljak 22. juna na TV Arena Sport, počinje novi serijal “Majke šampioni”, posvećen najvažnijim ženama u životima svih nas, odnosno svih njih, naših priznatih sportista i sportistkinja.

Tokom novog serijala biće emitovano novih devet epizoda. Sagovornice su i ovoga puta majke velikih, trofejnih sportista koji su, svako na svoj način, obeležili istoriju sporta ovih prostora.

Kroz kakve teškoće i odricanja se suočavaju roditelji kada je neophodno ispratiti talenat svoje dece? Koji je to trenutak, kada vidite u kom pravcu kreću njihovi životi? Koliko je potrebno da se snovi ostvare, a koliko da do tih ostvarenja nikada ni ne dođe?

Životni ringišpil, smeh i suze, snažne emocije… tako bi u najkraćem opisali novih devet epizoda serijala u kojima su svoje živote i roditeljstvo predstavile majke Ivane Maksimović, Vladimira Lučića, Sonje Petrović, Nenada Borovčanina, Maje Ognjenović, Dejana Tomaševića, Mijata Gaćinovića, Vladimira Štimca i Uroša Lukovića.

Serijal, posle koga nema ravnodušnih, emitovaće se od ponedeljka, 22. juna, svakog dana u 17:30h, na Areni Sport 1. U prvoj epizodi novog serija gost će biti majka Ivane Maksimović, reprezentativke Srbije u streljaštvu, Miribana Maksimović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track