PA LJUDI, ZA TE PARE JA BIH DAO DA... Ako želi 500.000.000 OVO ne sme nikako da radi DETALJI NAJVEĆEG UGOVORA U ISTORIJI
Foto: AP

BAŠ ĆE MU TEŠKO PASTI

PA LJUDI, ZA TE PARE JA BIH DAO DA... Ako želi 500.000.000 OVO ne sme nikako da radi DETALJI NAJVEĆEG UGOVORA U ISTORIJI

Ostali sportovi -

Najbolji kvoterbek NFL lige otkrio je detalje najvećeg ugovora u istoriji sporta.

MVP NFL lige, kvoterbek Kanzas Čifsa Patrik Mahoms, potpisao je 10-godišnji ugovor vredan neverovatnih 500 miliona dolara.

Narednih 10 godina ovaj sjajni sportista imaće zarađivaće 50 miliona godišnje, a garantovano mu je 140 miliona ukoliko ga povreda spreči da nastavi karijeru.

Mahoms je otrio i šta sve neće smeti da radi do 2030. kako bi dobio novac koji mu je garantovan ugovorom.

"Mislim da narednih 10 godina ne smem da igram košarku, a čini mi se da mi je i bejzbol zabranjen. Znam da ima mnogo sportova na listi zabranjenih. Naveli su sve, čak i džet skijanje. Za neke sportove čak nisam ni čuo da postoje. Gotovo bilo koja fizička aktivnost koju možete da obavljate, mimo američkog fudbala, mi je zabranjena. Verovatno ću se samo posvetiti svom sportu i video igricama", rekao je sjajni kvoterbek.

Baš će mu biti teško... Nismo mogli da se ne prisetimo kultne scene iz filma "Kad porastem biću Kengur".

"Ljudi, za te pare ja bih dao da me je*e ceo stadion"...

Kanzas je osvojio Superboul prvi put posle pola veka, a do velikog trijumfa vodio ih je upravo Mahoms. Ovaj sjajni 24-godišnji kvoterbek je bio MVP lige, a potom i MVP Superboula.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja