Anđelina Žoli brani Srbe od Goluže!
Foto: REUTERS

Sad je stala na našu stranu

Anđelina Žoli brani Srbe od Goluže!

Ostali sportovi -
Selektor hrvatskih rukometaša svojom izjavom da je meč protiv Srbije kao „Oluja“ naterao holivudsku glumicu da reaguje

Prevaspitana!Holivudska glumica i rediteljka koja je u svom filmu „U zemlji krvi i meda“ satanizovala naš narod naprasno je počela da brani Srbe! Anđelina Žoli je najpre pre manje od mesec dana napisala na svom profilu na Tviteru da Srbi, i pored svih patnji koje su preživeli, imaju najlepši osmeh, a juče je i žestoko kritikovala selektora rukometaša Hrvatske Slavka Golužu, koji je pobedu „kauboja“ uporedio s vojnom akcijom „Olujom“, nevešto se „vadeći“ da je mislio na film „Storm“.„Šokirana sam komentarima selektora rukometne reprezentacije Hrvatske nakon meča sa selekcijom Srbije! Neki ljudi ne razumeju poentu i cilj Olimpijskih igara, kao ni duh olimpizma. Fanatizam i nacionalizam su najveće zlo čovečanstva i treba ih iskoreniti što pre“, napisala je Žolijeva na svom profilu.Nakon potpunog fijaska i bojkota njenog rediteljskog prvenca, supruga Breda Pita sada na svaki način pokušava da pridobije simpatije našeg naroda. Saznavši za ratno huškačke izjave selektora „kauboja“, Anđa se iznenada duboko potresla činjenicom da jedan sportski radnik govori jezikom mržnje tokom Olimpijskih igara. Eto, posle žestoke kritika našeg lista, izgleda je lepa Anđa malo promenila svoj pogled na Srbe.

Statusi Anđeline Žoli na njenom Tviteru
Statusi Anđeline Žoli na njenom Tviteru

Slavko Goluža
Slavko Goluža

Rade Šerbedžija
Rade Šerbedžija

Šerbedžija: Podržavam Anđine rečiPoznati glumac Rade Šerbedžija, koji je igrao u filmu „U zemlji krvi i meda“, takođe je osudio izjavu Slavka Goluže, trenera hrvatske rukometne reprezentacije:- Ako je Slavko u svojoj izjavi mislio na akciju „Oluja“, onda bi svaki normalan čovek to osudio. I sam bih potpisao reči koje je napisala Anđelina Džoli na Tviteru. Ipak, možda je trener stvarno mislio na američki film „Oluja“ - istakao je Šerbedžija.

Hrvati opet opleli po GolužiČak i mediju u Hrvatskoj ne prestaju da kritikuju selektora rukometne reprezentacije. Ovo su, između ostalog, ovih dana pisali: „Odakle Slavku pravo da na ovakav način ruši ugled najboljim rukometašima na svetu? Umesto da nam se ceo svet divi na uspesima, naše pobede padaju u drugi plan, a „kauboji“ su se ni krivi ni dužni našli na stubu srama. Sramota!“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track