KAD SAM JA POČINJAO BILO JE 500 DECE: Soro revoltiran: Partizan je klinički mrtav, neophodan je novi impuls!
Foto: Starsport©

ČEKA SE SKUPŠTINA

KAD SAM JA POČINJAO BILO JE 500 DECE: Soro revoltiran: Partizan je klinički mrtav, neophodan je novi impuls!

Ostali sportovi -

Slobodan Soro, nekadašnji vaterpolista Partizana, govorio je o teškim trenucima kroz koje prolazi slavni klub.

On je jedan od potpisnika pisma u kom se traži hitno rešavanje problema u najtrofejnijem srpskom klubu.

Dugogodišnji problemi su kulminirali prošle godine, kada je nelegalno smenjena uprava, na čelu sa Aleksandrom Šoštarom i Zoranom Avramovićem, posle čega su upravljanje klubom preuzeli Tatijana Rakas i Mirko Bradajić.

Nekadašnji golman reprezentacije Srbije i Brazila jedan je od bivših igrača koji su zahtevali održavanje Skupštine na kojoj će biti utvrđeno ko zapravo vodi crno-bele.

"Cela situacija traje godinama, svedoci smo da je svakog dana sve gore i da su uslovi nenormalni. Najčuvenija vaterpolo škola na svetu doživljava najteže dana, tu je tek 70 dečaka, što je smešno. Ja sam na Banjicu došao 1997. godine, bilo je po 300, 400, 500 dece, današnja brojka je sramotna za klub takvog renomena", rekao je Soro gostujući u emisiji "Probudi se" na "TV Nova S".

On je objasnio zašto želi da učestvuje u rešavanju situacije u klubu

"Naš motiv je da se priča pokrene, da dođu novi ljudi, da klub krene da izranja sa dna bazena. Partizan je klinički mrtav, neophodan je novi impuls...".

Sednica Skupštine kluba je zakazana za 13. jul, ali je pitanje da li će se održati zbog novih mera borbe sa koronavirusom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track