BOMBA: MILOŠ ĆUK NOVI IGRAČ NOVOG BEOGRADA!  Proslavljeni reprezentativac se vratio u Srbiju!
Foto: Starsport©

kakvo pojačanje

BOMBA: MILOŠ ĆUK NOVI IGRAČ NOVOG BEOGRADA! Proslavljeni reprezentativac se vratio u Srbiju!

Ostali sportovi -

Ono što je ranije bilo najavljeno, sada je i ozvaničeno, srpski reprezentativac, Miloš Ćuk, vratio se u Srbiju i u narednoj sezoni će igrati za Novi Beograd 11. april.

Nekadašnji igrač Vojvodine i Partizana, koji će u decembru napuniti 30 godina, u prethodnim sezonama je igrao u Mađarskoj i Hrvatskoj, gde je nosio kapice Egera, Solnoka i Mladosti, a sada stiže u ekipu Vladimira Vujasinovića, u kojoj su i Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Draško Gogov, Marko Avramović, Đorđe Filipović

"Da, tačno je, igraću za Novi Beograd 11. april. To je klub koji ima lepu priču, biću blizu rodnog Novog Sada. Ponuda je dobra, nije bilo razloga da razmišljam i verujem da sam napravio dobar posao" rekao je za Sportski Žurnal Ćuk, koji je sa ekipom Mladosti osvojio dve Regionalne lige, gde je oba puta bio MVP, a ima i jedan trofej u Kupu Hrvatske.

Nema sumnje da će Prvenstvo Srbije biti najkvalitetnije u poslednjih pet godina, pošto se pored Ćuka, Avramovića i Gogova još nekoliko igrača vratilo u Srbiju.

Podsećamo, Šabac je angažovao Ognjena Stojanovića i produžio je ugovore sa većinom igrača, dok je Radnički doveo Miloša Miličića, Marka Radulovića i u pregovorima je sa Strahinjom Rašovićem. Takođe, Crvena zvezda će biti jača za Gavrila Subotića i Ivana Basaru…

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track