ZAMALO SAM POGINUO, MOTOR ME ZA DLAKU PROMAŠIO: Doktor Rosi u čitavoj karijeri nije osetio TAKAV STRAH za život (VIDEO)
Foto: AP

jezivo

ZAMALO SAM POGINUO, MOTOR ME ZA DLAKU PROMAŠIO: Doktor Rosi u čitavoj karijeri nije osetio TAKAV STRAH za život (VIDEO)

Ostali sportovi -

Legendarni motociklista Valentino Rosi zahvalio je svecima zato što je ostao živ posle stravičnog udesa Žoana Zarka i Marka Morbidelija.

Morbidelijev motor je bukvalno za centimetar promašio Rosija, Zarkov mu preleto iznad glave, a sve potpuno jezivo izgleda kada se vidi snimak sa kamere sa motocikla samog Rosija.

foto: Printskrin / You Tube

- Jasno je šta se dogodilo. Zarko nije hteo da ga Morbideli obiđe na kočenju, pa mu je zakočio "pred nosom". On je pravi ludak, ništa novo od njega - rekao je Rosi pa otkrio kako je doživeo nesreću u kojoj je samo zahvlajujući pukoj sreži ostao nepovređen, a reklo bi se i živ:

- Video sam senku iza sebe, mislio sam da je od helikoptera koji nas nadleće. Osetio sam strah, moram da kažem da je svetac motociklista završio veliki posao. Bilo je previše opasno. Sigurno najrizčnija situaicja u kojoj sam se našao u karijeri. Za dlaku me nije ubio Morbidelijev motor, čak je i Zarkov proleteo iznad mene.

Legendarni Doktor Rosi zatražio je i da Žoan Zarko bude nemilosrdno i žestoko kažnjen.

- U redu je biti agresivan, ali nikako ne smete izgubiti poštovanje protivnika. Naš sport je mnogo opasan, a Zarko nije nov u poslu. Morbideli nije mogao ništa da učini, zabio se u Zarkov motocikl jer je zakočio tačno ispred njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track