Najnovije vesti

VELJKO RAŽNATOVIĆ PONOVO U RINGU: Nastavljam put ka EVRO-TITULI!
Foto: Promo

NOVI MEČ 4. SEPTEMBRA U BEOGRADU

VELJKO RAŽNATOVIĆ PONOVO U RINGU: Nastavljam put ka EVRO-TITULI!

Ostali sportovi

Preduga pauza za svakog profesionalca, ali šta je tu je, korona je ceo svet paralizovala. Nastavljam put ka evro-tituli, poručuje srpski kruzeraš

Veljko Ražnatović (23), najperspektivniji srpski bokser, trebalo je ove godine već da ima tri meča: 27. marta u Budvi (Crna Gora), 16. aprila u Zvorniku (Republika Srpska) i na kraju 29. avgusta na otvorenom u Nišu. Međutim, sve te spektakle zakočila je korona! Ipak, ljudi iz “Balkan boksing”, organizacije koja brine o karijeri našeg najboljeg kruzeraša, nisu sedeli skrštenih ruku. Pronađeno je jedino moguće rešenje u ovoj situaciji: Ražnatović će boksovati 4. septembra u Beogradu, bez publike, ali uz direktan prenos na TV Arenasport. Biće to prvi od dva-tri planirana kvalifikacioni meč u narednih godinu i po na putu do zacrtanog cilja - meča za evro-titulu!

- Konačno ću ponovo u ring! Preduga pauza za svakog profesionalca, ali šta je tu je, korona je ceo svet paralizovala. Nastavljam put ka evro-tituli, zna se da je to već dugo moj cilj. Vidite po medijima i društvenim mrežama da sam u punoj formi, treniram triput dnevno pod vođstvom Ivana Alimpića u “Serbian fighter”, kao zapeta sam puška. Pucam od snage, pucaće i u ringu, verujte mi - u svom stilu će Ražnatović, čiji kvalitet je prepoznala firma OTB Inženjering koja će našem bokseru pružati podršku u narednih godinu dana.

Ime Veljkovog rivala se još krije, ali je reč o takođe perspektivnom i kvalitetnom borcu, a u tajnosti je i lokacija gde će meč biti održan. Ono što je poznato jeste da će Veljkov meč biti poslednji na toj reviji boksa, da će pre njega u ring takođe kvalitetni domaći i inostrani boric u uvodnim borbama, a da će učesnici, treneri i svi prisutni u hali tog dana biti testirani i ispunjavati sve preporuke Vlade Srbije vezane za borbu sa koronom.

VELJKOV UČINAK U PROFI KARIJERI:

Mečeva 8

Pobeda 8

Pobeda nokautom 5

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...