BUDI ZDRAVA - VEŽBAJ S NAMA: Marinković darovao strunjače, sledi besplatan fitnes za žene u Pančevu!
Foto: SSS

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE

BUDI ZDRAVA - VEŽBAJ S NAMA: Marinković darovao strunjače, sledi besplatan fitnes za žene u Pančevu!

Ostali sportovi -

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković posetio je Sportski savez Pančevo.

Predsednik sportske organizacije u Pančevu Slobodan Bitević, inače proslavljeni srpski karatista, kao i generalni sekretar Saveza Dejan Perić, iz godine u godinu rade na popularizaciji sporta u ovom gradu.

“Mladi ljudi koji predvode sport u Pančevu zaista održavaju nivo kakav ovaj grad i zaslužuje. Možemo da pohvalimo njihov trud i preuzimanje inicijative. Ovo je prvi sastanak, a u narednom periodu nadamo se ponovnom susretu kada će i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek prisustvovati. Tada je planirano i upoznavanje sa novim gradonačelnikom Pančeva i nadamo da će imati razumevanja za sport”, rekao je Marinković.

foto: SSS

Nakon sastanka u prostorijama Sportskog saveza Pančeva generalni sekretar SSS je uručio strunjače predsedniku SSP kako bi što pre počeli sa sprovođenjem akcije besplatnog fitnesa za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama", najpre na otvorenom dok to vremenski uslovi budu dozvoljavali.

“Verujem da će akcija posvećena damama otpočeti uskoro u Pančevu i nadamo se pozitivnim reakcijama. Takođe, očekujemo i nove ideje za koje smo uvek otvoreni, pa će se i na taj način dosadašnja odlična saradnja još učvrstiti”, zaključio je Marinković.

G. A.

Foto: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track