Srećna tetovaža Ivane Maksimović

Princeza Ivana donela Srbiji 100. medalju

Srećna tetovaža Ivane Maksimović

Ostali sportovi -
Ivana Maksimović pre odlaska u London uradila tetovažu, koja joj je očigledno bila prava talija na Olimpijskim igrama

Predvidela uspeh.Prelepa srpska heroina Ivana Maksimović ušla je u istoriju jer je Srbiji podarila jubilarnu 100. olimpijsku medalju!

Ivana je pred odlazak u London posetila redakciju Kurira i pokazala tetovažu koju je uradila kad je postalo jasno da će učestvovati na najvećoj svetskoj sportskoj smotri na svetu. Is­postavilo se da je to srećna tetovaža!Kako nam je tada rekla, kad je tetovažu pokazala porodici, svi su bili šokirani, ali ispostavilo se da su olimpijski krugovi, detelina s četiri lista i slovo M (za brata Marka) bili prava talija.- Mamu sam obavestila o tome pre odlaska na tetoviranje, a tata je saznao tek kad je uživo video tetovažu. U tom trenutku je potpuno prebledeo, ali kasnije je bio ponosan na mene. Reakcije su uglavnom pozitivne, iako ima i onih koji me pitaju zašto sam tetovirala znak „Audija“ - kroz smeh je rekla Ivana.Možda je Hrvatica Antonija Mišura zvanično proglašena za najlepšu sportistkinju Olimpijskih igara u Londonu, ali sigurni smo da je naša Ivana u samom vrhu. Uostalom, Ivana je osvojila medalju, a Antoniji će to teško poći za rukom.

Ivana: Kada je tata prvi put video tetovažu, prebledeo je
Ivana: Kada je tata prvi put video tetovažu, prebledeo je

Čestitke sa svih stranaPljušte čestitke za pravi poduhvat koji je Ivana ostvarila u Londonu. Čestitke su uputili predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić, kao i predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović.- Vaš uspeh još jednom je obradovao naciju i predstavlja nadahnuće za buduće uspehe pred kojima se Srbija nalazi - ističe se u čestitki predsednika Nikolića.Ime i prezime: Ivana Maksimović

Datum rođenja: 2. maj 1990.Mesto rođenja: BeogradVisina: 162 cm Težina: 50 kg Najveći uspesi:

♦ Srebrna medalja na OI u Londonu♦ Srebrna ekipna medalja na EP♦ Bronzana ekipna medalja na SP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track