ČEČENSKA MMA MAŠINA MELJE SVE PRED SOBOM! NOKAUT ZA 17 SEKUNDI: Prvim udarcem patosirao rivala i ispisao istoriju! VIDEO
Foto: Profimedia

KAKVA ZVER

ČEČENSKA MMA MAŠINA MELJE SVE PRED SOBOM! NOKAUT ZA 17 SEKUNDI: Prvim udarcem patosirao rivala i ispisao istoriju! VIDEO

Ostali sportovi -

Fantastični MMA borac Hamzat Čimajev postavio je rekord UFC, pošto je za svega 66 dana došao do tri vezane pobede.

U Las Vegasu je u noći između subote i nedelje održana poslednja UFC priredba pre povratka na "Ostvo Borbe" u Abu Dabi.

Ovaj spektakularni događaj obeležila je nova zvezda UFC-a, čečenska MMA zver Hamzat Čimajev.

Surovi Čimajev je, u hit borbi večeri u srednjoj kategoriji, nokautirao Džeralda Miršarta posle svega 17 sekundi! Brutalan direkt u bradu i kraj!

Bio je to šesti nokaut sjajnog borca koji sada ima impresivan skor 9:0.

Debitovao je u UFC-u 15 jula, kada je lagano sredio Džona Filipsa u drugoj rundi, a samo deset dana kasnije imao je novu borbu. Za tri minuta je uništio Risa Mekejdža.

Njegove borbe izazvale su ogromnu pažnju. MMA stručnjaci veruju da je novi Habib Nurmagomedov i da mu niko ništa ne može.

Impresivne borbe donele su mu i ogromnu popularnost, postao je velika zvezda preko noći i odmah je počeo da izaziva velika imena poput Konora Mekgregora.

Do sada je odradio devet borbi i niko nije uspeo da dođe dalje od treće runde. U šest borbi je uspevao da patosira protivnika već u prvoj rundi. U svim okršajima je bio dominantan, protivnici nisu imali ni trunku šanse da ga dobiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track