SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Klinci uživali na Malom sajmu sporta u Aleksincu! (FOTO)
Foto: Sportski Savez Srbije

SVI SPORTOVI NA JEDNOM MESTU

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Klinci uživali na Malom sajmu sporta u Aleksincu! (FOTO)

Ostali sportovi -

Mali sajam sporta, 9. u ovoj godini, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Sportakog saveza opštine Aleksinac, a uz veliku podršku Ministarstva omladine i sporta i lokalne samouprave, održan je u Aleksincu.

Na platou ispred Doma kulture prikazan je samo deo sportske ponude ove opštine, 12 klubova sa svojim najmlađim sportistima družili su se sa decom.

foto: Sportski Savez Srbije

Posetioce su pozdravili predsednik opštine Aleksinac Dalibor Radičević, predsednik Sportskog saveza opštine Aleksinac Bojan Mladenović, pomoćnik ministra za sport Uroš Pribićević, a Mali sajam svečano je otvorio generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

foto: Sportski Savez Srbije

Sport je veoma bitan za mlade i putem Malih sajmova sporta želimo da im prezentujemo mogućnosti koje imaju u svojoj opštini. Veoma je važno uključiti što više ljudi u sistem sporta i zdravog načina života. Ministarstvo omladine i sporta trudi ae da obezbedi najbolje uslove za sve koji žele fizički da se aktiviraju”, istakao je Pribićević.

foto: Sportski Savez Srbije

Goran Marinković se zahvalio domaćinima i dodao:

I u ovim vremenima sport ne sme da stane, a sport i rekreacija moraju biti prisutni kod svih. U Aleksincu Mali sajam sporta ima tradiciju, pokrenuta je i akcija Sportskog saveza Srbije besplatan fitnes za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama". Verujemo da će nastaviti sa dobrim radom i u budućem periodu”, rekao je Marinković.

foto: Sportski Savez Srbije

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track